Caner Cindoruk, protagonistul serialului Infidelul, apariție de senzație alături de două colege superbe pe platourile de filmare ale noului lor proiect! Iată cum a fost surprins carismaticul actor, care pare mai fericit ca oricând!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 feb 2023, 23:11
Foto(6)

Caner Cindoruk este renumit pentru spiritul lui aventurier! Iată cum a fost surprins recent, celebrul actor, pe platourile de filmare ale noului său proiect!

Caner Cindoruk se numără printre cei mai carismatici și talentați actori ai momentului în Turcia. În cei douăzeci de ani de carieră, chipesul actor a reușit să fascineze publicul cu talentul lui desăvârșit și s-a făcut rapid remarcat și în străinătate. Cel mai recent rol care i-a adus poate cel mai mare succes din carieră a fost cel jucat în serialul Infidelul, în care a avut-o drept partenera de platou pe celebra actrița Cansu

Dere. Spre finalul anului trecut, îndrăgitul actor a fost cooptat într-un nou proiect promițător, așteptat cu mare interes de publicul din Turcia. Iată cum a fost surprins Caner pe platourile de filmare alături de noile sale colege.

Caner Cindoruk, protagonistul serialului Infidelul, apariție de senzație alături de două colege superbe pe platourile de filmare ale noului lor proiect

Caner Cindoruk s-a născut în anul 1980, în orașul Adana,

unde a crescut și a studiat alături de frații săi. În ciuda faptului că părinții săi nu aveau o situație materială bună, el și frații săi au luptat cu ambiție pentru a reuși să își îndeplinească marile dorințe pe plan profesional. Dornic să devină actor, după absolvirea liceului, Caner Cindoruk s-a înscris la Facultatea de Teatru și Film, în cadrul Universității de Stat din Adana, acolo unde a și debutat pe scenă teatrului după încheierea facultății.

Citește și: Caner Cindoruk, protagonistul serialului Infidelul, schimbare uluitoare de look, pentru noul proiect în care joacă! Carismaticul actor a surprins cu o alură mult mai matură si sobră!

În anul 2006, tânărul actor a fost remarcat și apreciat de o mare casă de producție din Turcia și la scurt timp a fost cooptat în distribuția unui serial de televiziune, Beynelmilel, care

a însemnat rolul lui de debut. Caner a dovedit un talent uluitor și o pasiune nebună pentru actorie și a început să primească din ce în ce mai multe roluri în seriale și filme de excepție care i-au adus mari reușite și celebritatea mult râvnită. În anul 2020 a fost cooptat să joace în serialul Infidelul, în rolul principal Volkan, care a însemnat unul dintre cele mai mari succese ale carierei sale.

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Asya, dezamăgită de comportamentul lui Aras. Vezi online live episodul 47 al serialului „Infidelul”, subtitrat în limba română VIDEO

Anul trecut, la scurtă vreme după încheierea proiectului Infidelul, Caner Cindoruk a fost din nou cooptat într-un proiect promițător, în care are alături noi colegi renumiți. De curând, Caner a reluat filmările împreună cu colegii săi, pentru producția Exilul albastru și a ținut să le împărtășească și fanilor săi din mediul online câteva imagini de pe platouri. Carismaticul actor și-a făcut apariția între cele două colege superbe: Gökçe Eyüboğlu și Ayça Erturan și părea extrem de încântat și fericit să le aibă alături.

Citește și: Volkan va recurge la un gest extrem asupra soției sale, Derin! Aflați ce decizie radicală va lua bărbatul dar și ce plan va pune la cale Asya, vineri, 3 februarie, într-un nou episod dramatic din serialul Infidelul, de la 20:00! „E abia începutul!”

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.