Volkan din serialul Infidelul, răscolit de amintiri emoționante din copilăria sa! Iată imaginea care i-a provocat nostalgie și lacrimi celebrului actor Caner Cindoruk!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 feb 2023, 13:59
Caner Cindoruk Foto(4)

Caner Cindoruk, un actor desăvârșit 

Sursa: Instagram Caner Cindoruk

Actorul Caner Cindoruk este un bărbat extrem de sensibil atunci când vine vorba despre familia lui sau despre amintirile sale frumoase din vremea copilăriei.

Caner Cindoruk a împlinit anul acesta 42 de ani, însă continuă să își încânte fanii cu noi proiecte excepționale, urcând pas cu pas către cele mai înalte culmi ale succesului. Pe parcursul celor două decenii de carieră ce au fost presărați cu multe reușite, carismaticul actor a reușit să cucerească publicul cu multe roluri magistral interpretate, care i-au adus mari satisfacții pe plan profesional și l-au propulsat treptat printre cei mai apreciați actori ai Turciei.

Dincolo de ambiția de fier și determinarea dovedite deseori pe platourile de filmare, Caner Cindoruk este un bărbat sensibil în viața de zi cu zi, deoarece trăiește totul la intensitate maximă, indiferent de situație. De curând, actorul a publicat pe contul lui de socializare o imagine inedită, de pe vremea copilăriei sale, când avea doar câțiva ani.

Volkan din serialul Infidelul, răscolit de amintiri emoționante din copilărie! Iată imaginea care i-a provocat nostalgie

Născut în anul 1980, în Adana, Caner Cindoruk a crescut și a primit o educație aleasă alături de frații săi, din partea părinților săi, care i-au susținut mereu, în ciuda faptului că au avut o situație materială modestă. Caner a visat încă din adolescență să devină un actor de succes, așa că peste ani, acesta a decis să studieze Facultatea de Teatru în cadrul Conservatorului de Stat al Universității din Cucurova, în Adana.

Acolo unde a și început să joace pe scenă Teatrului de Stat, iar după doar câțiva ani, Caner a început să fie curtat de marile case de producție din Turcia pentru a juca în diverse producții.

Citește și: Volkan din serialul Infidelul, în ipostaze neobișnuite, în Africa de Sud! Iată cum a fost surprins celebrul actor Caner Cindoruk pe străzile din Cape Town!

În anul 2006, Caner Cindoruk a fost cooptat să joace primul lui rol într-un serial de televiziune, Beynelmilel, care a reprezentat de altfel și primul lui pas către carieră de succes de astăzi. Ambițiosul Caner a muncit enorm și a savurat fiecare reușită, ajungând să fie catalogat drept unul dintre cei mai talentați și carismatici actori ai Turciei.

Citește și: Suferiti de tensiune mare? Recomandari de ceai pentru scaderea tensiunii

Dincolo de cariera de mare succes, Caner Cindoruk a avut parte de o viața personală destul de agitată deoarece a trecut prin multe dezamăgiri pe plan sentimental de-a lungul anilor, fără să își întâlnească sufletul pereche. Celebrul actor este un bărbat extrem de sensibil atunci când vine vorba despre viața personală sau despre familie. De curând, Caner a publicat pe contul lui de socializare o imagine emoționantă, care l-a răscolit și l-a provocat să se întoarcă în timp, în vremea copilăriei sale.

Volkan va recurge la un gest extrem asupra soției sale, Derin! Aflați ce decizie radicală va lua bărbatul dar și ce plan va pune la cale Asya, astăzi, într-un nou episod dramatic din serialul Infidelul, de la 20:00! „E abia începutul!”

Citește și: Asya și Derin, în pericol de moarte! Aflați ce se va întâmpla cu cele două rivale, după ce Derin va provoca un accident teribil, în această seară, într-un nou episod palpitant din serialul Infidelul, de la ora 20:00, la Kanal D!

 

 


Bianca și Laurențiu, de la tachinări la război! Concurentul a dat cărțile pe față și a recunoscut ce anume l-a determinat să se îndepărteze de Bianca, după plecarea lui Alexandru din Casa iubirii! „N-am mai simțit nimic nici din partea ta!”