Caner Cindoruk, protagonistul serialului Infidelul, schimbare spectaculoasă de look pentru noul lui proiect! Iată cum arată acum celebrul actor, maturizat cu câțiva ani!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 oct 2022, 13:17
caner cindoruk Foto(5)

Caner Cindoruk, un actor de excepție

Sursa: Instagram Caner Cindoruk

Caner Cindoruk face parte din categoria celor mai talentați actori din Turcia. Iată cum a fost nevoit să se transforme pentru noul lui proiect!

Caner Cindoruk se numără în prezent printre cei mai apreciați actori datorită talentului sau uriaș și a carismei sale deosebite, dovedite în multe seriale și filme artistice în care a jucat de-a lungul celor două decenii de carieră. Deși are 42 de ani, Caner are de gând să își continue ascensiunea spre cele mai înalte culmi ale succesului. În această toamnă, celebrul actor a fost cooptat să joace într-un nou proiect ce se anunță unul promițător.

Pentru acest nou rol pe care îl va juca îndrăgitul actor a fost deja nevoit să recurgă la câteva schimbări de look uluitoare, pentru a părea cu câțiva ani mai matur. 

Caner Cindoruk, protagonistul serialului Infidelul, schimbare spectaculoasă de look pentru noul lui proiect

Născut în anul 1980, în orașul Adana, Caner Cindoruk s-a bucurat de o copilărie frumoasă alături de cei doi frați mai mici ai săi și au primit o educație bună de la părinții lor, cărora astăzi le datorează ceea ce au devenit.

Caner și-a descoperit încă din adolescență pasiunea pentru actorie și după absolvirea liceului s-a înscris la Facultatea de Teatru din cadrul Universității Cukurova, din orașul lui natal, pe care a încheiat-o în anul 1996 cu succes, devenind un actor dornic să evolueze și să savureze reușite mari.

Citeste si: Volkan din serialul Infidelul, relație specială cu frații săi mai mici! Iată cum a fost surprins celebrul actor Caner Cindoruk alături de cei doi frați!

La scurt timp a început să joace pe scenă Teatrului din Adana, acolo unde a și fost remarcat și a început să primească oferte de a juca în producții de televiziune. Astfel, în anul 2006, șarmantul actor jucat primul lui rol într-un serial, intitulat Beynelmilel, care s-a dovedit un real succes.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Caner Cindoruk, protagonistul serialul Infidelul, pasiune nebănuită! Iată cum a fost surprins celebrul actor în afara platourilor de filmare!

Tânărul actor a cunoscut apoi reușită după reușită și a savurat ascensiunea fulminantă venită după multă muncă și sacrificii. După încheierea filmărilor pentru serialul Infidelul, în care a jucat rolul principal, Volkan și care i-a adus de asemenea un mare succes, Caner Cindoruk a primit propunerea de a juca într-un nou proiect de televiziune, Mavi Sürgün (Exilul Albastru).

Filmările au început de curând și se desfășoară în regiunea Marii Egee, iar celebrul actor a ținut să le împărtășească și fanilor săi din mediul virtual câteva imagini inedite de pe platourile de filmare. Din pozele respective se poate observă că renumitul Caner Cindoruk a recurs la nouă schimbare de look astfel încât să pară mai matur și are barbă și părul mult mai grizonate. 

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!