Asya și Derin, în pericol de moarte! Aflați ce se va întâmpla cu cele două rivale, după ce Derin va provoca un accident teribil, în această seară, într-un nou episod palpitant din serialul Infidelul, de la ora 20:00, la Kanal D!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 nov 2022, 11:14
Foto(6)

Dornică de răzbunare împotriva Asyei, Derin va recurge la un gest extrem, declanșând un accident teribil! Aflați ce se va întâmpla cu cele două rivale.

Producția turcească Infidelul, difuzată vineri și sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D, a adus în atenția publicul o poveste impresionantă de viață a eroinei Asya, o femeie greu încercată de destin, care se va confruntă cu multe momente dificile și situații limita, fiind nevoită să își readune de fiecare dată forțele, să renască din propria cenușă și să meargă mai departe doar de dragul fiului ei.

În noul episod din această seară, Asya va ajunge în pericol de moarte, după ce rivală ei, Derin, va provoca un accident teribil, din dorința obsesivă de a se răzbună.

Astăzi în serialul Infidelul: Asya și Derin, în pericol de moarte! Aflați ce se va întâmpla cu cele două rivale

Noi evenimente dramatice și răsturnări de situație se vor derula, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod palpitant din serialul Infidelul, difuzat la Kanal D.

După ce Asya i-a dat o replică dura și neașteptată rivalei sale, Derin, în timpul petrecerii organizată pentru Ali, când a dezvăluit în față tuturor faptul că a pierdut sarcina, Derin va înțelege că l-a pierdut definitiv pe Volkan și va recurge la un gest extrem pentru a se răzbună, fără să îi pese de urmările grave.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Derin va pune la cale un nou plan diabolic împotriva Asyei, având că scop eliminarea ei din viață lui Volkan.

În cele din urmă, Asya va ajunge prizoniera rivalei sale și împreună vor porni într-o cursa nebună la finalul căreia vor ajunge în pericol de moarte, în urmă unui accident groaznic.

Citește și: Asya din serialul Infidelul, apariție de senzație alături de fostul ei iubit! Iată cine este renumitul actor care i-a fost alături șapte ani talentatei Cansu Dere! 

Derin: Te voi duce într-un loc real! În locul în care ne-am cunoscut eu și Volkan! Tu încerci să-mi faci un bine până și mie, dușmanul tău! Ajunge!

Asya: Tu nu ești dușmanul meu!

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

Derin: Dar tu ești dușmanul meu!

Asya: Sună la poliție, Volkan!

Derin: Ce? Ce poliție? Ce aberezi? Poate că Volkan nu va fi al meu, dar nici al tău! Clar?

Volkan va recurge la un gest extrem asupra soției sale, Derin! Aflați ce decizie radicală va lua bărbatul dar și ce plan va pune la cale Asya, astăzi, într-un nou episod dramatic din serialul Infidelul, de la 20:00! „E abia începutul!”

În ciuda faptului că Asya va reuși să îl sune pe Volkan și să îi transmită ceea ce i se întâmplă și prin ce clipe de coșmar trece din cauza soției lui, în cele din urmă, Derin, dominată de furie, va pierde controlul asupra mașinii pe care o conduce și va provoca un accident teribil. Autoturismul în care se aflau cele două rivale va ajunge pe marginea prăpastiei și doar o minune le va mai putea salva. Aflați ce se va întâmpla cu Asya și Derin, în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Infidelul, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Derin din serialul Infidelul, apariție înfricoșătoare la petrecerea de Halloween! Iată cum s-a deghizat celebra actriță Melis Sezen și ce reacții a stârnit în rândul fanilor ei din mediul online!

 


Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, fetele au corectat-o pe Lorena după ce aceasta s-a supărat pe ele pentru glumele nesărate făcute de Laurențiu.