Vlăduța Lupău, exasperată de o companie aeriană. A pus mâna pe telefon și a filmat tot ce se întâmplă în avion: "O luăm razna și nimeni nu ne zice nimic!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 08 sep 2023, 04:30

Valduta Lupau a asteptat 7 ore sa ajunga la Cluj

Sursa: Instagram

Cantareata si-ar fi dorit sa ajunga mai repede la Cluj sa isi stranga puiul in brate, insa, se pare ca a avut de indurat multe ore pana la acel moment.

Desi cursa Bucuresti-Cluj dureaza pana intr-o ora, Vladuta Lupau s-a vazut nevoita sa astepte sapte ore intr-o aeronava a unei companii aeriene din diferite motive pe care a incercat sa le afle, insa nu a reusit. Aflat pe punctul de a decola, avionul a mai ramas la sol, pasagerii fiind informati ca o sa decoleze in cateva zeci de minute, insa acest mesaj se repeta de fiecare data. Artista, ca de altfel, toti pasagerii ghinionisti ai acelei curse s-au vazut nevoiti si mai mult blocati in avion pret de cateva ore bune.

Citește și: Exclusiv! Camelia Dumitrache, sora lui Jador, aruncă bomba despre artist: "Eu știu că nu o să rămână cu ea!"

Vladuta Lupau, revoltata din cauza unei companii aeriene

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Suntem de șapte ore în aeroport, să plecăm la Cluj.

Oamenii ăștia nu mai au răbdare, eu nu mai am răbdare. Este o bătaie de joc. Pe lângă că a ajuns cu trei ore după ora la care trebuia să plecăm, acum ne țin și de o oră în avion. Au zis că ne dau niște apă plată și alune, dar am zis, „Nu, mersi”. Sunt și copii mici. Toată lumea este epuizată, nervoasă, o luăm razna și nimeni nu ne zice nimic doar „Scuzați-ne, mai stăm puțin” și cam atât.
Bătaie de joc și cred că niciodată n-am să mai plec această companie. Spun că nu mai plec, dar uite că plec, fiind nevoită. Sute de oameni stăm în bătaia lor de joc”, 
a dezvaluit Vlăduța Lupău, pe Instagram.

In cele din urma, dupa ore de asteptare, Vladuta Lupau a reusit sa ajunga acasa, la Cluj si primul lucru pe care l-a facut a fost sa isi stranga baietelul in brate.

Ca orice mamica, oriunde ar pleca si oricat de putin ar sta, este imposibil sa nu stea cu grija. Imaginile postate de catre artista pe contul de Instagram, topesc inimile oricui.