Exclusiv! Bursucu, extrem de atașat de fiica lui cea mare: "M-a învățat ce înseamnă să am răbdare. Copilul te duce de la agonie la extaz"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 08 dec 2022, 10:04

Bursucu, foarte atasat de fiica lui cea mare

Sursa: Captură YouTube

Se stie ca prezentatorul de la Kanal D are doua fiice, una din relatia Andreei cu fostul ei partener si pe Anays, fiica lui biologica in varsta de patru ani.

Bursucu își iubește fetele în egala măsură și niciodată nu a făcut vreo deosebire intre ele, prezentatorul TV având aceeași grija și punând suflet în orice intrepride fata lui cea mare în vârstă de 16 ani.

Conduita exemplara și grija fata de familia lui a făcut din Bursucu unul dintre tatii exemplari din showbiz-ul autohton. Astfel, vedeta nu se sfiește să povestească cum este să fii tata de adolescenta, mai ales când copilul la aceasta vârstă iți ridica parul în cap de nervi.

Cum se intelege Bursucu cu fiica lui cea mare

Citește și: Exclusiv! "Nu merge cu "eu sunt fata lui Bursucu!" Ce s-a întâmplat când fiica cea mare a lui Bursucu' a mers să dea de permisul auto

"Pe mine, cea mare m-a învățat ce înseamnă răbdarea, ce înseamnă să ai răbdare, ce înseamnă să ai nervii aia mari in momentele cand iți vine să îi arunci pe geam, a spus Bursucu pentru wownews. Așa este, copilul te duce de la agonie la extaz și în momentul când te enervează atât de tare și ți-a tras un zâmbet și tu ești tot încordat, te gândești dar ce fac eu, de ce mă enervez...bai,

a zâmbit și razi și tu în secunda doi. Trecerea asta nu o susțin decât atunci când devii părinte." 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Exclusiv! Bursucu, dezvăluiri despre noile sale proiecte:

Bursucu: "Nu simți, mai, nimic. E vrăjeală!"

Bursucu este de parere ca barbatii, in general, nu au sentimentul patern de la inceput, de cand sotia sau partenera de viata ramane insarcinata si a povestit sincer cum a fost cazul lui.

"Îmi cer scuze, bărbați, dar ce să o mai lungim, noi nu simțim. Rămâne soția însărcinată și iți arata burtica. Nu simți, mai, nimic. E vrăjeală. Când zice mișcă și pui mana și în interiorul tău ne imaginam lucruri. Primul contact când simți că ești părinte este atunci când se naște copilul", a dezvăluit Bursucu extrem de amuzat.

 

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies