Exclusiv! "Nu merge cu "eu sunt fata lui Bursucu!" Ce s-a întâmplat când fiica cea mare a lui Bursucu' a mers să dea de permisul auto

Author: Alice Popescu

Fiica cea mare a lui Bursucu a luat permisul auto

Sursa: Instagram

Alessia, fiica cea mare a lui Bursucu si a iubitei sale, a vrut sa isi ia permisul la categoria 16 ani, insa a avut ceva de furca cu sala.

Bursucu este mândrul tata a doua fete, una adolescenta, Alessia și cea mica în vârstă de 4 ani, Anays.

Daca cea mica încă este răsfățată părinților, cea mare trece printr-o etapa care i-a cam pus capac lui Adrian Cristea. Adolescenta este un mister pentru părinți, mai ales când copiii la aceasta vârstă cred că le stiu ei pe toate. Iar exemplul cel mai bun a venit din partea prezentatorului TV care i-a arătat fiicei sale cât de mult se poate înșelă atunci când crede că le știe pe toate.

Bursucu, lectie de viata pentru fiica cea mare

Citește și: Cristina Pucean a răbufnit și a spus adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Bogdan de la Ploiești: "Acest om fără scupule!"

Citește și: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!

"Adolescenta este un lucru minunat în viață unor părinți, spune ironic Bursucu la wownews. Cei care se uita la mine, stiu despre ce vorbesc.

Îmi dau seama că sunt ultimul prost. Nu mi-am dat seama că sunt atât de prost. Copiii aceștia la 15-16 ani stiu tot. Ei au inventat lumea. De curând, a dat examen de obținerea permisului de conducere pentru categoria 16 ani B1. Prima oara, bineînțeles, m-am trezit cu "Știi tu...și a început să învețe. Ce carte! Eu i-am spus, taticule, daca nu facem legislație, daca nu facem testele alea, n-avem nicio șansă.
Du-te, mai bătrâne, lasă-mă. A luat ea de pe Internet, a cumpărat ea cu 5 euro. Și merge la primul examen, 15 din 21. Crede că 15 pentru că i-a zis respins. Și i-am zis, taticule, cum e cu...și îmi zice, bine că le știți voi pe toate!

Bursucu: "Nu merge cu "eu sunt fata lui Bursucu!" 

Medicul chirurg ortoped, Ion Bogdan Codorean, declarații inedite despre operația pe care i-a făcut-o lui Cătălin Măruță! Iată în ce a constat intervenția chirurgicală! „Cătălin Măruță a fost un pacient foarte conștiincios, care a făcut totul că la carte”

Acum, am pus mana pe carte și calculatorul i-a zis admis la 23 și că poate să plece. A ieșit de acolo bucuroasa și i-am zis. Taticule, în viață asta, daca vrei să realizezi ceva, trebuie să înveți. Daca nu ești serios, nu iei. Pentru mine, nu e important examenul, ci lecția de viață. Daca nu muncești, nu ajungi, i-am demonstrat că nu pot să o ajut că nu merge cu "eu sunt fata lui Bursucu", n-ai știut răspunsul, te-a aruncat afara calculatorul," a dezvăluit Bursucu pentru emisiunea de pe wownews.