Exclusiv! Bianca Comanici a lăsat o avere la patiserie la Paris. Cât au costat-o 4 prăjituri pe frumoasa brunetă la un celebru restaurant

Author: Alice Popescu

Cat a costat-o pe Bianca Comanici sa manance la o patiserie la Paris

Sursa: Captură YouTube

Frumoasa bruneta a fost foarte impresionata de Orasul Indragostitilor, insa totul i s-a parut cam scump.

Bianca Comanci a avut parte de cea mai tare experiență la Paris atunci când a pozat pentru o casa de moda care comercializează rochii de mireasa.

Frumoasa bruneta a trăit cele mai frumoase momente în celebrele locații din Paris, cum ar fi în curtea Muzeului Luvru, lângă Turnul Eiffel sau pe celebrele poduri luate cu asalt de către turiști. Mai mult, prezentatoarea emisiunii Culisele Iubirii a fost foarte apreciata de către turiștii care au vrut să se pozeze cu ea și unii chiar s-au interesat de rochiile pe care le purta.

Bianca Comanici, experienta inedita in fata Turnului Eiffel

Citește și: Exclusiv! Kinga nu își mai dorește să audă de Radu: "A încercat să-l copieze pe Jador, s-a folosit de mine!"

"Mi s-a propus acum ceva timp să vin la Paris să pozez în rochii de mireasa. Parisul repezinta iubirea. Am văzut atâtea cupluri cum n-am văzut niciodată.

Nu m-am gândit la iubire, eu m-am gândit să fac bani. Am avut opt rochii și le-am pozat în locații diferite. Am fost doua persoane și fotograful și a mai venit și o persoana să ne ajute. Am avut un cort după noi să mă schimb. Eram în fata turnului, am intrat în cortul negru să mă schimb și cum ieșeam, eram alba și cineva spunea: "Ia uite, joaca alba-neagra!"

Exclusiv! Bogdan Mocanu a vrut să îi pună mâna Biancăi Comănici pe sâni în timpul emisiunii:

Bianca Comanici: "Am luat 4 prăjituri la 300 de lei"

Nici fotografii de acolo nu au ocolit-o și au tras multe cadre cu sexoasa bruneta. Însă, de departe, cel mai tare, pe Bianca a impresionat-o mâncarea franțuzească de la supa de ceapa și brânză până la patiserie:" Mâncarea mi-a plăcut, dar nu de la inceput. Am mâncat supa de ceapa, de brânză. M-a impresionat patiseria. Am mâncat un croissant și a fost extraordinar de bun. Am luat 4 prăjituri la 300 de lei.   

 

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies