Exclusiv! Kinga nu își mai dorește să audă de Radu: "A încercat să-l copieze pe Jador, s-a folosit de mine!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 06 dec 2022, 11:28

Kinga, extrem de dezamagita de Radu

Sursa: Captură YouTube

Fosta concurenta de la Casa Iubirii se simte dezamagita de Radu, cel cu care isi dorea sa incerce sa aiba si o relatie in afara emisiunii.

Kinga nu doar se simte dezamăgită de Radu, însă totodată și trădată de cel care la un moment dat i-a creat false speranțe în ce privește apropierile dintre ei.

Daca în ediția precedenta a emisiunii online Culisele Iubirii, Kinga își făcea unele speranțe și planuri că după ce Radu vă ieși din Casa Iubirii cu sau fară premiul cel mare, își vor acorda o șansă, acum blondina nici nu mai vrea să audă de el deoarece simte că a mințit-o foarte tare.

Citește și: Exclusiv! Kinga traversează cea mai neagră perioadă din viața ei: "Am dat-o în depresie, mă simțeam dezamăgită și supărată!"

Kinga, dezamagita de atitudinea lui Radu: "Te-ai folosit de mine!"

"Când am fost în cunoaștere cu Ionut, el mi-a spus în felul următor: "Kinga, nu vreau să te rănesc, vreau să fim doar prieteni. Dar tu, Radu când ne-am cunoscut la casting, ce respect mi-ai purtat tu mie. Te-ai folosit. A încercat să joace un rol, a încercat să îl copieze pe Jador.

Chiar după ce am plecat eu din Casa, Radu a plâns. Cum plângi daca tu nu ai nicio atracție fata de mine, când nu ai nimic pentru mine. Îl rog să nu mai vorbesca nici pe live de mine. Eu nu am vrut să vorbesc despre el pentru că nu voiam să îi fac rău în Casa și să fie eliminat. El a început discuțiile pe live. Sper să nu mai spună numele meu.
Își dorește promovare pe spatele meu." 

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Ylva Johansson are ca obiectiv aderarea României la Spațiul Schengen: „Voi face eforturi să primim România şi Bulgaria anul viitor”

Kinga ii cere explicatii lui Radu

Kinga, extrem de nervoasa, l-a rugat public pe Radu, transmitandu-i un mesaj foarte tranșant că să nu îi mai folosească numele în fiecare conversație pe care o deschide în live-urile de pe rețelele de socializare: "Radu, te rog, frumos, știi că nu sunt o fata agresiva, știi că sunt cu bun simt, te rog să nu te mai folosești de numele meu pe Instagram, TikTok..."

 

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies