Vlăduța Lupău a plecat singură în America. Cine va avea grijă de micuțul Iair în tot acest timp în care artista va sta în SUA: ”E pe mâini bune”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 16 aug 2023, 05:55

Vlăduța Lupău a plecat singură în America

Sursa: Instagram Vladuta Lupau

Vlăduța Lupău a plecat cu inima îndoită în America, știind că l-a lăsat acasă pe fiul ei, Iair.

Vlăduța Lupău este în drum spre America în aceste momente, însă gândul și inima i-au rămas tot acasă, la fiul ei. Dorul de băiețelul ei a copleșit-o pe artistă, mai ales că va fi la o distanță considerabilă de el. Inițial, artista trebuia să plece în SUA alături de cumnata sa, însă, Andreea Rus a întâmpinat câteva probleme la aeroport, iar Vlăduța a fost nevoită să plece singură spre destinație.

Cine va avea grijă de Iair în tot acest timp în care Vlăduța Lupău va fi plecată în America

Despărțirea de Iair a fost extrem de grea, Vlăduța Lupău a plecat cu inima împăcată știind că fiul ei va fi pe mâini bune alături de tatăl său, Adi Rus.

Pentru a marca acest moment extrem de emoționant, artista a postat în mediul online o fotografie din momentele în care își lua la revedere de fiul său, chiar înainte de plecarea în America. 

„Ș-am plecat …departe! Inima mea e 💔/❤️.”,  a scris Vlăduța Lupău în dreptul fotografiei cu micuțul ei fiu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Adi Rus nu a putut trece cu vederea postarea partenerei sale și a lăsat un comentariu în care îi spune că cel mic este pe mâini bune și ca un mic „reproș” a ținut să-i zică că ar fi putut rămâne acasă și să refuze propunerea de a-și vizita fanii

din America.

„E cu tati, deci e pe mâini bune. Dacã ți-a trebuit să îți vezi fanii din America, noi ce putem face?!”,  a spus Adi Rus în secțiunea de comentarii.

Citește și: Vlăduța Lupău și-a făcut o nouă intervenție estetică: "Trebuie să îmi retușez puțin fața"

De ce a plecat Vlăduța Lupău singură în America

Încă de la prima oră a dimineții, Vlăduța Lupău a plecat împreună cu cumnata sa, Andreea Rus, la aeroport pentru a se îmbarca în avion. Cel puțin, aceasta a fost intenția celor două, pentru că au avut parte de peripeții încă din aeroport, după ce cântăreața a fost nevoită să plece de una singură în America, în timp ce cumnata sa a întâmpinat probleme cu documente și a pierdut zborul, urmând să își cumpere un alt bilet de avion.

„Am primit foarte multe întrebări legate de ce s-a întâmplat, nu apuc să răspund la toate pentru că sunt ocupată să mă cert cu cei de la Luthansa. Eu am luat viza în 2019, înainte să mă căsătoresc, deci pe numele vechi. Acum am pașaport cu numele nou. La Ambasadă mi-au spus că nu este nevoie să îmi schimb viza, deoarece pot călători cu ambele pașapoarte (cel cu viza și cel cu numele nou+ certificatul de căsătorie în original la mine).

Problema a fost ca la check-in la Lufthansa nu au putut să îmi genereze biletul până nu au sunat în Germania, cei din Germania în US și înpoi în România. Am primit ok-ul de la Lufthansa la ora 6:13, în condițiile în care eu am ajuns la aeroport la 4:30, și avionul a plecat la 6:20. Pentru că am pierdut primul zbor, nu am cum să le prind nici pe următoarele, iar cei de la Lufthansa nici nu m-au ajutat cu o soluție, au spus că nu au cum să mă pună pe alt zbor și că sunt șanse să mi se anuleze și returul pentru că nu am făcut prima parte din zbor, așa că mi-am cumpărat singură un alt bilet de avion și am să plec astăzi la ora 14. Vlăduța Lupău, așteaptă-mă.”,  a spus Andreea Rus pe Instagram.

Citește și: După ce au serbat trei luni de la nașterea fiului lor, Vlăduța Lupău și Adi Rus le-au dat o altă veste bună fanilor: „Mulțumesc lui Dumnezeu!”