După ce au serbat trei luni de la nașterea fiului lor, Vlăduța Lupău și Adi Rus le-au dat o altă veste bună fanilor: „Mulțumesc lui Dumnezeu!”

Author: Andreea Buinoschi

După ce au serbat trei luni de la nașterea fiului lor, Vlăduța Lupău și Adi Rus le-au dat o altă veste bună fanilor: „Mulțumesc lui Dumnezeu!”

Sursa: Instagram

Vlăduța Lupău și Adi Rus sunt mai fericiți ca niciodată, mai ales de când au devenit părinți. Cei doi și-au întâmpinat fiul mul așteptat în luna august a acestui an, după ce artista a pierdut două sarcini. Acum, cei doi au încă un motiv de bucurie.vl

Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au unit destinele în urmă cu trei ani, în luna noiembrie.

Cei doi au făcut cununia, dar încă nu au dat petrecerea așteptată de toată lumea, dar, chiar și așa, se iubesc din ce în ce mai mult pe zi ce trece.

Vlăduța Lupău și Adi Rus aniversează trei ani de la nuntă

Astăzi, 12 noiembrie, Vlăduța Lupău și Adi Rus aniversează trei ani de la nuntă. Cei doi au avut parte de o cununie de poveste, în mijlocul pădurii, unde cei doi miri și-au făcut apariția călare pe doi cai.

Timpul a trecut, iar, în viața lor, a apărut și un copil care le umple sufletul de bucurie. 

Deși este extrem de ocupată, Vlăduța Lupău nu a uitat de această zi frumoasă și a postat două fotografii emoționante de la nunta lor.

Nici Adi Rus nu s-a lăsat mai prejos și a scris câteva rânduri în mediul online, unde și-a declarat, încă o dată, iubirea pentru Vlăduța și pentru copilul pe care îl au împreună, Iair.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Citește și: Cum arată Vlăduța Lupău nemachiată. Fanii au rămas fără cuvinte

«Ceea ce Dumnezeu a unit omul să nu despartă »” Am pus aici o poză din 2019 (nunta) si o poza de azi cu rodul iubirii noastre, cu copilul care ne-a schimbat viata total si care ne aminteste mereu când ne uităm la el cât de mult ne iubim.

@vladutalupau te iubesc pe tine si pe Iair cel mai mult ❤️ 3 ani de căsnicie si 3 luni de iubire infinită Mulțumesc Lui Dumnezeu pentru toate 🙏🏻”, a postat fostbalistul.

Luna noiembrie are o semnifica ție aparte pentru familia Vlăduței

În urmă cu doar câteva zile, Vlăduța Lupău a dezvăluit faptul că, pentru ea și pentru Adi Rus, luna noiembrie are o semnificație aparte, întrucât evenimente importante au avut loc de-a lungul anilor.

Vlăduța Lupău, exasperată de o companie aeriană. A pus mâna pe telefon și a filmat tot ce se întâmplă în avion:

„Coincidență sau nu… NOIembrie!!!

  • deci…în luna Noiembrie ne-am decis să fim într-o relație cu tati tău @adiiirus,
  • în luna Noiembrie ne-am jurat iubire veșnică,
  • tot în Noiembrie, Dumnezeu te-a pus pe tine Iair în pântecele meu,
  • desigur, tot în Noiembrie în biserici se citește evanghelia «Învierea fiicei lui Iair »” Și bineînțeles, azi 6 Noiembrie împlinești 3 luni! Este o vorbă zisă de marele Albert Einstein … «Coincidența este felul Lui Dumnezeu de a rămâne anonim ». Noi și Noiembrie. ❤️”, a postat artista.

Citește și: Vlăduța Lupău a dezvăluit ce nume ar fi ales dacă năștea fetiță. Artista a spus totul pe o rețea de socializare: ”Mi-am dorit foarte mult”

Încă de când a născut, Vlăduța Lupău este doar cu zâmbetul pe buze, iar fericirea ei le este transmisă și fanilor care o felicită pentru familia frumoasă pe care și-a întemeiat-o.

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies