Vlăduța Lupău a dezvăluit ce nume ar fi ales dacă năștea fetiță. Artista a spus totul pe o rețea de socializare: ”Mi-am dorit foarte mult”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 31 oct 2022, 10:53

Vlăduța Lupău a dezvăluit ce nume ar fi ales dacă năștea fetiță

Sursa: Instagram Vladuta Lupau

Vlăduța Lupău a dezvăluit, la insistențele fanilor, ce nume ar fi ales dacă năștea fetiță, fiind una dintre întrebările pe care le primește foarte des de când s-a născut Iair.

În ultimele luni, Vlăduța Lupău a fost în centrul atenției, mai ales de când a devenit mamă pentru prima dată, fanii sunt tot mai interesați să afle cum se descurcă artista, dar și cum se împarte între viața de familie și carieră. O întrebare foarte des primită de cântăreață este legată de numele pe are l-ar fi ales dacă ar fi avut născut fetiță. 

Ce nume ar fi ales Vlăduța Lupău dacă năștea fetiță

Vlăduța Lupău a spulberat zvonurile despre numele pe care l-ar fi ales în situația în care ar fi născut o fetiță. Artista a dezvăluit că încă de când s-a născut Iair a fost foarte des întrebată pentru ce nume optase dacă avea fată. 

Recent, Vlăduța le-a acordat șansa fanilor să-i pună întrebări, iar un internaut mai îndrăzneț a întrebat-o ce nume ar fi ales dacă năștea fetiță.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Vlăduța Lupău, reacție acidă, după ce un internaut a tras-o la răspundere pentru numele pe care l-a ales pentru fiul ei: ”Cum îl vor striga copiii la școală”

Cântăreața a mărturisit că pe fetiță ar fi chemat-o Iaira, care provine de la numele biblic Iair, nume pe care l-au ales și pentru fiul lor.

Aceasta a mai precizat că a știut din prima clipă ca va fi mamă de băiat, astfel numele Iair a fost bătut în cuie. 

”Asta este o altă întrebare pe care mi-ați pus-o de foarte multe ori. Dacă ați ascultat prin interviurile mele, podcasturi, am mai spus că dacă era fetiță, o chema Iaira, pentru că numele Iair a fost ales de la învierea fiicei lui Iair și nu știam cum o cheamă pe fiica lui Iair, cea care a fost înviată de către Iisus și am zis, băi, dacă nu știu,

atunci o să o cheme Iaira, dacă este fetiță, dar presimțeam că e băiat, mi-am dorit foarte mult ca primul copil sau unicul copil să fie băiat, așa mă vedeam eu, mamă de băiat”, a spus Vlăduța Lupău pe Instagram.

Citeste si: Vlăduța Lupău, fotografie de excepție de la petrecerea lui Culiță Sterp. Artista s-a distrat toată noaptea