Vlăduța Lupău și-a făcut o nouă intervenție estetică: "Trebuie să îmi retușez puțin fața"

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 11 aug 2023, 07:20

Vlăduța Lupău a apelat la o nouă intervenție estetică. Cum arată artista?

Vlăduța Lupău  este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Pentru a arăta mai bine, artista a decis să apeleze la ajutorul medicului estetician. Ce schimbare și-a făcut Vlăduța la nivelul feței?

Citește și: Vlăduța Lupău și-a luat fiul și a plecat de acasă:”Nu știu cum va fi” Unde a plecat artista fără soțul ei

Vlăduța Lupău și-a făcut o nouă intervenție estetică: "Trebuie să îmi retușez puțin fața"

Recent, Vlăduța Lupău le-a dezvăluit fanilor că merge la cabinetul medicului estetician, pentru a-și face tratamentul la care a renunțat în perioada în care a fost însărcinată. Mai exact, vedeta și-a injectat botox, procedură la care a trebuit să renunțe pe perioada sarcinii.

Celebra cântăreață a precizat că ridurile de expresie au început să se accentueze, iar o astfel de procedură era necesară.

Citește și: Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să-ți cânte la nuntă sau botez Culiță Sterp și Vlăduța Lupău. Suma este de ordinul miilor de euro

Cât despre rezultate, Vlăduța Lupău le-a dezvăluit fanilor din mediul online că vor începe să se vadă schimbările abia în câteva zile, urmând ca pentru o perioadă, ridurile de expresie să nu mai fie atât de accentuate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Am ajuns la clinică, pentru că vedeți ridurile mele de expresie care o să fie rezolvate de doamna doctor. Acest rezultat se va vedea după câteva zile, pentru că eu am mai făcut acest tratament...injectarea cu botox. În timpul sarcinii, n-am mai revenit la doamna doctor, așa că nu mai sunt gravidă, nu mai alăptez, așa că trebuie să îmi retușez puțin fața”,  a povestit Vlăduța Lupău, într-un Instastory.

Cum arată Vlăduța Lupău nemachiată

Vlăduța Lupău a apărut nemachiată  în mediul online, spre marea surprindere a fanilor. Aceasta nu a avut nicio problemă în a se arăta fără strop de machiaj.

Citește și: Cum arată Vlăduța Lupău nemachiată. Fanii au rămas fără cuvinte

Chiar dacă se putea observa că era obosită și avea cearcăne, artista i-a impresionat plăcut pe urmăritorii de pe rețelele sociale atât prin curajul de care a dat dovadă, de a

se lăsa fotografiată fără machiaj, cât și prin frumusețea pe care o are, chiar și fără să aibă artificii de înfrumusețare.