Cum arată Vlăduța Lupău nemachiată. Fanii au rămas fără cuvinte

Author: Andreea Buinoschi

Cum arată Vlăduța Lupău nemachiată. Fanii au rămas fără cuvinte

Sursa: Instagram

Vlăduța Lupău a apărut în mediul online nemachiată. Prin intermediul unui filmuleț încărcat pe contul ei de Instagram, artista a arătat adevărul, fără să se jeneze.

Vlăduța Lupău a apărut nemachiată în mediul online, spre marea surprindere a fanilor.

Aceasta nu a avut nicio problemă în a se arăta fără strop de machiaj.

Cum arată Vlăduța Lupău nemachiată

Fanii artistei sunt obișnuiți ca Vlăduța Lupău să fie mai mereu aranjată, deoarece are un program încărcat și multe concerte pe care trebuie să le onoreze și trebuie să aibă o apariție de excepție. Cu toate acestea, ocazional, Vlăduța apare în mediul online și fără strop de machiaj, lucru ce este

apreciat de majoritatea fanilor ei.

De curând, soția lui Adi Rus a postat un filmuleț, pe contul său de Instagram, în care le-a arătat fanilor cum era înainte de machiaj și după.

Deși aceasta era vizibil obosită și avea cearcăne, cel mai probabil din cauza lipsei somnului de când îl are pe micuțul Iair, aceasta i-a impresionat plăcut pe fanii ei atât prin curajul de care a dat dovadă, de

a se lăsa fotografiată fără machiaj, cât și prin frumusețea pe care o are, chiar și fără să aibă artificii de înfrumusețare.

Citește și: Ce făcea Vlăduța Lupău în urmă cu 11 ani. Puțină lume o recunoaște: “Nu aveam bani”

Mai mult decât atât, în a doua parte a filmulețului, Vlăduța Lupău apare cu o coafură aparte, dar și cu un machiaj profesional, iar fanii eu

au complimentat-o pentru ambele apariții.

Citește și: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani

Vlăduța Lupău și Adi Rus formează o familie fericită

În luna august, Vlăduța Lupău și-a văzut visul cum se îndeplinește, atunci când a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Nașterea lui a venit după două sarcini pierdute, ceea ce face ca iubirea pe care i-o poartă micuțului Iair să fie una și mai puternică.

În urmă cu doar câteva zile, Vlăduța Lupău le-a împărtășit fanilor ei din mediul online o experiență foarte frumoasă pe care a trăit-o alături de Adi Rus, atunci când micuțul a râs în hohote, pentru prima dată.

Vlăduța Lupău, departe Adi Rus de Valentine's Day. Artista a plecat singură la Londra, în timp ce soțul ei a rămas acasă cu Iair. Care este, de fapt, motivul plecării ei

„Vreau să vă zic o chestie. Aseară a râs pentru prima dată în hohote, a făcut așa: hahaha, hahaha, hahaha. A fost atât de tare. E atât de tare când îl auzi pentru prima dată că râde în hohote. Mă uitam cu Adi și am zis: doamne, nu cred, ce tare și ce fain e sentimentul.

Citește și: Vlăduța Lupău, fotografie de excepție de la petrecerea lui Culiță Sterp. Artista s-a distrat toată noaptea

Bine, nu știu dacă pe voi vă interesează treaba asta, dar am zis că eu vreau să vi-o zic pentru că mie mi s-a părut foarte faină această experiență, trăire, acest sentiment. Nu vă interesează, mă rog, dar am zis să o las aici, pe Instagram, că băiețelul meu a râs pentru prima dată, ieri, în hohote. Sunt fericită!”, a povestit interpreta.

 


Raed Arafat a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns acuzațiilor primite în legătură cu tragedia de la Colectiv, demontând informațiile care au circulat și spunând, clar și răspicat, că nu este vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat.