Vlăduța Lupău a ajuns pe mâna medicului estetician. Ce intervenție și-a făcut artista: ”Sunt foarte încântată”

Author: Madalina Maftei

Vlăduța Lupău a ajuns pe mâna medicului estetician

Vlăduța Lupău a trecut recent pragul medicului estetician. Cum arată artista după intervenție?

Vlăduța Lupău și-a anunțat fanii din mediul online că și-a făcut prima intervenție estetică, chiar înainte de botezul fiului ei.

Fanii au observat că artista este un pic schimbată la față, însă nu au luat în seamă acest aspect.

Vlăduța Lupău a apelat la medicul estetician

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Celebra cântăreață se bucură de mare succes și este foarte iubită de fani, cu care păstrează legătura permanent prin intermediul rețelelor de socializare. Artista își ține urmăritorii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, de această dată i-a luat prin surprindere, după ce i-a anunțat că și-a făcut o intervenție estetică la nivelul feței.

Recent, vedeta și-a botezat fiul, pe micuțul Iair, iar evenimentul a făcut mare vâlvă în presă. După ce a organizat evenimentul fastuos, care a ținut primele pagini ale tabloidelor, acum, Vlăduța vine cu o nouă veste, aceea că și-a făcut o intervenție estetică, deși nu este adepta operațiilor estice și mizează pe naturalețe. 

Cântăreața a anunțat că și-a injectat buzele cu acid hialuronic chiar înainte de botezul fiului ei, unde a afișat un look impecabil. 

”Când a fost ultima dată la București să fac proba la rochia de la botez am fost la doamna doctor. Sunt foarte încântată de cum a reușit să le aranjeze.”, a declarat Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au botezat fiul. Primele imagini cu micuțul Iair, de la fericitul eveniment

Cum arată Vlăduța Lupău după ce și-a injectat buzele

Vlăduța Lupău este deschisă și asumată și vorbește despre tot ce este nou în viața ei. Artista este foarte mulțumită de intervenția pe care și-a făcut-o la buze și nu regretă decizia luată, mai ales că aspectul buzelor ei a rămas unul natural și nu a exagerat deloc, ci s-a lăsat pe mâna specialistului care doar i-a dat un plus de volum.

Prin ce schimbări trece Vlăduța Lupău de când a devenit mamă. Ce a făcut când a ajuns la Hollywood: „Locurile în care mergeam”

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au decis ce vor face cu banii primiți la botezul lui Iair. La eveniment au luat parte aproximativ 700 de persoane

 

 

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies