Vica Blochina, invitată duminică la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Author: Diana Tilă
Actualizat: 25 mai 2023, 14:48

Vica Blochina, invitată duminică la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Vica Blochina este invitata ediției de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:30, la Kanal D.

Născută în Lituania, Vica Blochina a venit în România comunistă înainte de a împlini 18 ani, inițial doar pentru o vară, însă a rămas definitiv aici.

Citește și: Vica Blochina dă cărțile pe față și spune ce relație a avut cu Laurențiu Reghecampf. Declarația care o va pune pe jar pe Anamaria Prodan

Vica Blochina, invitată duminică la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Fosta dansatoare la celebrul bar Melody, unde l-a și cunoscut pe cel care avea să îi marcheze destinul, Vica Blochina a avut o relație de peste 16 ani cu fostul selecționer Victor Pițurcă.

Citește și: Vica Blochina de urgență în România, după ce a petrecut o lună de vacanță de lux în Thailanda! "Am fost foarte speriată!"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Despărțirea de celebrul selecționer de fotbal a adus-o pe Vica Blochina în atenția presei și a producătorilor de televiziune. Vedeta va oferi, în cadrul interviului maraton, o serie de detalii despre viața ei tumultuoasă.

“De câte ori i-ați dansat lui Ion Iliescu la barul Melody?”, “Este Victor Pi ț urc ă  iubirea vieții dumneavoastră?”, “Câte umilințe a suportat Vica Blochin a?”, “Ce i-ați spune tatălui dumneavoastră dacă ar mai trăi?”, “Ce ați face diferit dacă ați lua-o de la

capăt?”, “Ce ați face pentru 1 milion de euro?”,  acestea sunt doar câteva dintre întrebările care-i vor fi adresate Vicăi Blochina, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată duminică, de la ora 22:30, la Kanal D.

Citește și: Vica Blochina, mărturisiri emoționante, la “În Oglindă”, pe canalul de YouTube theXclusive