Vica Blochina de urgență în România, după ce a petrecut o lună de vacanță de lux în Thailanda! "Am fost foarte speriată!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 ian 2022, 20:52

Îndrăgita Vica Blochina s-a bucurat de o lună de vacanță în lux și opulență în Thailanda, însă a fost nevoită să revină de urgență în țară.

Invitată în platoul Teo Show, Vica Blochina a povestit prin ce momente de panică și de groază a fost nevoită să treacă în timp ce se află în Thailanda, deoarece din cauza agravării situației pandemiei de COVID-19, riscă să rămână blocată acolo și să nu se mai poată reveni în România.

Vica Blochina de urgență în România, după ce a petrecut o lună de vacanță de lux în Thailanda!

Întrebată cum a petrecut o luna de zile în Thailanda, celebra Vica Blochina a povestit că s-a simțit minunat încă de cum a pășit pe acele meleaguri superbe, unde nu ai cum să te plictisești.

"În primul rând clar te duci să te relaxezi, dacă vrei, dacă nu poți să fii turist și poți să te plimbi peste tot! Poți să mergi și la munte și la mare! De dată asta mi-a plăcut tot! E frumos să te duci la soare să te relaxezi, să te bronzezi și să faci și masaj! Am

făcut trei ore pe zi masaj! Am făcut foarte mult sport! Am făcut masaj cu pietre calde și niște săculeți din niște plante și le combină cumva!"
, a spus Vica.

Citeste si: Vica Blochina, accident după accident! "Am leșinat la volan" Vedeta a făcut mărturisiri uluitoare despre cel mai dificil an din viața sa! Iată ce predicții i-a transmis Carmen Harra la Teo Show?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Printre mărturisirile inedite făcute, Vica Blochina a spus fără sfială că a făcut topless pe toată durata șederii sale la piscină, în Thailanda, deoarece pe plajă publică nu ar fi avut voie să stea fără sutien.
Pe de altă parte, Vică a povestit și despre faptul că a trecut prin clipe de panică și de îngrijorare, din cauza înrăutățirii situației pandemiei de coronavirus în perioada petrecută în Thailanda și la un moment dat a riscat să rămână blocată împreună cu prietenii săi.

"Doamne ferește dacă ajungi în Asia la spital, nu mai știi când pleci de acolo! Am fost foarte speriată din punctul asta de vedere! Doamna care făcea masaj la noi în casă, s-a îmbolnăvit de covid! Problema noastră atunci a fost că dacă vin cumva doctorii trimiși de stat și ne testează și ieșea cineva pozitiv, ne închideau pe toți! Asta era problema și nu poți să știi ce se întâmplă!",

a spus Vica.

Citeste si: Vica Blochina, mărturisiri emoționante, la “În Oglindă”, pe canalul de YouTube theXclusive

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!