Vezi online serialul "Prețul fericirii" subtitrat în limba română - Episodul 17, sezonul 3, joi, 24 septembrie - VIDEO

,
Leyla Pretul fericirii
Leyla se confruntă cu Yildiz

Kanal D difuzează astăzi, 24 septembrie, episodul 17 din serialul "Prețul fericirii". Serialul este difuzat și online, subtitrat în limba română, pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.


In articol:

În episodul 17 din "Prețul fericirii" Yildiz are o confruntare cu cea cu care o înșală soțul ei Halit, Leyla. 

Aceasta îi spune clar că nu va pleca și că de fiecare dată când va merge la firmă o va vedea alături de soțul ei, Halit.

Yildiz și Leyla
Leyla îi spune clar lui Yildiz că o va vedea în firmă

Vezi Video Online subtitrat serialul "Prețul fericirii" pe Kanal D

Yildiz o vrea plecată pe Leyla, însă acest lucru este departe de a se realiza.

Cu toate că își dorește "expedierea" ei, Leyla are o vendetă personală cu Yildiz. Ea își propune să o distrugă pe aceasta, iar cel care are cel mai mult de suferit este Halit.

Yildiz
Yildiz o vrea plecată pe Leyla

Halit, interpretat de magistralul actor turc Talat Bulut, face pași înceți, dar siguri spre declin.

Halit își dorește să îl distrugă pe Fadir, însă acesta a reușit să colaboreze chiar cu soția lui Halit, Yildiz. Halit nici măcar nu bănuiește că Yildiz a mers atât de departe cu trădarea, ajutându-l pe Fadir să distrugă singura probă cu care ar fi putut fi învins în lupta cu Halit.

Halit e convins că Ender este cea care a ajutat la distrugerea probei și, în episodul trecut, a avut și o confruntare cu aceasta. "Blestemată să fie ziua când te-am cunoscut, Ender", îi spune el.

Talat Bulut, de la inginerie la actorie

Talat Bulut, talentatul și charismaticul actor care îl interpretează pe Halit în serialul turcesc de succes "Prețul fericirii", difuzat de Kanal D, se trage dintr-o familie de artiști, însă, inițial, a urmat Facultatea de Inginerie Electronică, în cadrul Universitatii Hacettepe, din Ankara.

În cele din urmă vocația și talentul moștenit de la părinți aveau să își spună cuvântul și actorul născut în 1956 avea să urmeze cariera care i-a adus celebritatea în Turcia și nu numai.

Îndrăgitul serial turcesc "Prețul fericirii" poate fi urmărit nu doar din fața televizorului, ci și online, de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop. Acesta este difuzat online, live video pe Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Survivor România. Fotografie de colecție cu o fostă concurentă. O recunoști?

Anthony Fauci dă BOMBA: pentru a ne FERI de coronavirus e nevoie să purtăm DOUĂ MĂȘTI simultan

FOTO/ Imagini șocante! Costi Ioniță, filmat gol pușcă de Kanal D la Survivor România! „Se așează zilnic în cap cu toate cele în jos”

Lidia Buble a recunoscut: „Da, încă îl iubesc pe Răzvan!” Ce declarații a făcut despre fostul iubit?

Când apare Godzilla vs. Kong, unul dintre cele mai așteptate filme SF din 2021!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies