In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Pretul fericirii”, Halit se indreapta, pas cu pas, spre declin

,

  Initiativa lui Yildiz de a “colabora” cu Fadir, pentru a-l ajuta sa distruga singura proba care i-ar fi putut ruina acestuia viitorul, ii asigura, in schimb, sotului ei, iminentul declin. Halit nu banuieste nimic despre tradarea sotiei sale si este sigur ca Ender este cea care i-a furat dovada incriminatoare care l-ar fi distrus pe dusmanul sau.

Ceea ce nu stie Fadir este faptul ca Yildiz si-a pastrat, pentru “siguranta”, dovada care il poate ruina pe afacerist.

Sahika devine suspicioasa in ceea ce priveste armonia dintre fratele ei si Ender. Ambitioasa Sahika incearca sa afle ce anume ii “leaga” atat de bine pe cei doi soti, care se inteleg de minune, insa raspunsul pe care-l primeste nu este cel pe care-l astepta. In plus, Kaya ii da o veste care o nelinisteste peste masura pe sora lui. 

Ender pune la cale un plan menit sa le dea o lectie de “putere” Sahikai si lui Yildiz insa, din fericire pentru ea, in cursa pica si un al treilea rival, Halit.

 

Citește și:

Coronavirus în România, 24 octombrie 2020. 4.761 de cazuri noi și 73 de decese cauzate de COVID-19. Bilanțul pe județe și numărul de teste efectuate

GALERIE FOTO VIDEO - Polonezii au răbufnit: proteste MASIVE din cauza noii legi privind interzicerea avortului

De ce a crescut rata de mortalitate din cauza Covid-19 în România? Nelu Tătaru a oferit explicația: “Raportăm efectiv tot ce…”

In aceasta seara, de la ora 21:30, la “Bravo, ai stil! Celebrities”: O incursiune spectaculoasa in istoria modei

In episodul din aceasta seara, scandal de proportii in parohia satului Gaurenii de Jos! Preotul Vasile: "Nu veniti voi aici sa faceti legea in satul meu!"


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies