In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Pretul fericirii”, Halit se indreapta, pas cu pas, spre declin

,

  Initiativa lui Yildiz de a “colabora” cu Fadir, pentru a-l ajuta sa distruga singura proba care i-ar fi putut ruina acestuia viitorul, ii asigura, in schimb, sotului ei, iminentul declin. Halit nu banuieste nimic despre tradarea sotiei sale si este sigur ca Ender este cea care i-a furat dovada incriminatoare care l-ar fi distrus pe dusmanul sau.

Ceea ce nu stie Fadir este faptul ca Yildiz si-a pastrat, pentru “siguranta”, dovada care il poate ruina pe afacerist.

Sahika devine suspicioasa in ceea ce priveste armonia dintre fratele ei si Ender. Ambitioasa Sahika incearca sa afle ce anume ii “leaga” atat de bine pe cei doi soti, care se inteleg de minune, insa raspunsul pe care-l primeste nu este cel pe care-l astepta. In plus, Kaya ii da o veste care o nelinisteste peste masura pe sora lui. 

Ender pune la cale un plan menit sa le dea o lectie de “putere” Sahikai si lui Yildiz insa, din fericire pentru ea, in cursa pica si un al treilea rival, Halit.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Calendar ortodox 24 ianuarie 2021. Sarbatoare mare pentru crestini: Este praznuita o Sfanta importanta, considerata protectoare a familiei!

Ministrul Energiei este 'ușor nemulțumit' de noul ordin al ANRE: Vom vedea după ce vin facturile

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

Alexandra Stan lanseaza o piesa noua, din Republica Dominicana: NOSFE x Alexandra Stan x Sak Noel feat. Los Tioz

Calendar Ortodox 23 ianuarie 2021: Este praznuit un mare Sfant, ocrotitor al copiilor orfani!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies