Halit Argun din serialul "Pretul fericirii", un tata grijuliu si in viata reala! Iata ce familie frumoasa are celebrul actor Talat Bulut!

Renumitul Talat Bulut este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din generatia de aur a Turciei.

Talat Bulut s-a nascut in 1956, in orasul Sarıkamış, din regiunea Kars, intr-o familie de artisti. Parintii si-au dorit enorm ca fiul lor le urmeze in cariera, insa cu toate acestea, talentatul tanar a ales sa studieze Facultatea de Inginerie Elctronica, in cadrul Universitatii Hacettepe, din Ankara.

Citeste si: Ender din serialul "Pretul fericirii", una dintre cele mai extravagante cantarete si actrite din Turcia! Iata cele mai sexy ipostaze in care a fost surprinsa celebra Sevval Sam!

Desi ar fi trebuit sa devina un inginer de succes, Talat Bulut avea sa revina la prima sa dragoste, teatrul si in anul 1975 a fost cooptat in echipa de actori a Teatrului de Stat din Ankara si in paralel a inceput sa studieze intens in domeniu, pentru a deveni actor cu drepturi depline.

Peste ani si-a intalnit marea iubire, Pinar Afsar, cu care s-a casatorit si care i-a daruit o fiica. In prezent, tanara Hazal are 23 de ani si studiaza in SUA, in cadrul Universitatii Michigan. In ciuda distantei care ii desparte, cei trei converseaza mult pe cale virtuala si au in continuare o relatie superba de familie.

Citeste si: Yildiz din serialul "Pretul fericirii", topita dupa nepotelul ei! Iata cat de bine ii sta in postura de matusa grijulie, alaturi de micutul adorabil!

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate