Vezi online live episodul 72 al serialului “Totul pentru familia mea”. Omer ajunge de urgență la spital după ce își pierde cunoștința, iar Gonul dă foc rulotei lui Șengul fără să știe că Akif doarme în ea

Author: Cristina Mocanu

Omer ajunge de urgență la spital după ce își pierde cunoștința.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 72 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D joi, 16 martie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat joi,

16 martie 2023, pe Kanal D. Omer începe propriile investigații legate de accidental lui Emel, dar din cauza unor problem de sănătate leșină și ajunge de urgență la spital.

Joi, 16 martie 2023va fi difuzat un nou episod din serialul „Totul pentru familia mea”

Noi evenimente interesante au loc în episodul 72 al serialului “Totul pentru familia mea”.

Citește și: Vezi online live episodul 71 al serialului “Totul pentru familia mea”. Emel se află în pericol de moarte după ce Sarp o lovește cu mașina

Sarp le spune rudelor despre accident și Ahmet merge cu el la spital să vadă dacă Emel a supraviețuit. Acolo află că a accidentat-o pe sora lui Omer și că aceasta are doar brațul rupt. Întreaga familie decide să ascundă incidentul, în timp Omer și poliția caută indicii despre accidental micuței, dar nu se găsește nimic.

Șengul i-a cerut bani lui Orhan spunând că are nevoie

pentru copii și el i-a dat cardul să scoată ce sumă dorește. Ea a scos toți banii fără să îi spună și așa și-a deschis afacerea.

Orhan trebuie în cele din urmă să-i spună lui Gonul, atunci când ea află de lipsa banilor. Afacerea lor merge tot mai prost și într-o seară Gonul dă foc rulotei lui Șengul fără să știe că Akif doarme în ea.

“O să vezi tu cum o să-ți distrug dubița!”, spune Gonul.

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Citește și: Cine este și câți ani are Sarp, fiul lui Ahmet Yilmaz din serialul Totul pentru familia mea! Iată cine este superba actriță care i-a furat inima chipeșului Atakan Özkaya!

Omer se simte rău și Suzan insistă să meargă la doctorul de la club. Doctorul îl sfătuiește să meargă cât mai repede la un tomograf pentru că presupune că are ceva la cap, în urma loviturilor pe care i le-a dat Sarp.

Pentru a afla ce se întâmplă cu Omer și care este starea sa de sănătate, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, doar pe Kanal D, începând cu ora 20:00.

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Cele mai amuzante bancuri seci. O să-ți deranjezi vecinii de la atâta râs

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări de luni până joi de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?