Vezi online live episodul 71 al serialului “Totul pentru familia mea”. Emel se află în pericol de moarte după ce Sarp o lovește cu mașina

Author: Cristina Mocanu

Noi evenimente interesante, care te vor ține în suspans, au loc în episodul 71 al serialului “Totul pentru familia mea”.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 71 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 15 martie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat miercuri, 15 martie 2023,

pe Kanal D. Sarp o accidentează pe Emel, când aceasta merge cu bicicleta pe stradă, iar Omer asistă neputincios la această tragedie.

Miercuri, 15 martie 2023 va fi difuzat un nou episod din serialul „Totul pentru familia mea”

Noi evenimente interesante au loc în episodul 71 al serialului “Totul pentru familia mea”.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, micuța Emel, în pericol de moarte! Mezina familiei Eren suferă un accident teribil!

Omer continuă să lucreze și la restaurantul de la club și îi povestește lui Akif cum Tolga a ajuns în spital, după ce tatăl lui l-a lovit. Akif îi dă o palmă lui Tarhan și spune în auzul tuturor ce a făcut. Imediat, Omer îi ia pe Ogulcan și pe Aybike și merg să-l împiedice pe Tarhan să-și descarce furia pe Tolga și pe Leyla.

Șengul cumpără o mini rulotă și-și deschide o afacere cu mâncare gătită de ea lângă restaurantul lui Gonul plănuind astfel să se răzbune și să îi fure clienții.

Asiye și Yasemin devin finalistele unui concurs de șah, astfel Yasemin pune la cale un plan de răzbunare sperând că astfel va câștiga concursul.

, sperând să îl pună la

punct după ce s-au șicanat la școală, doar că la întoarcere, o va accidenta grav pe micuța Emel, care îi va ieși brusc în calea mașinii, în timp ce se plimbă pe bicicletă. 

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Acesta se panichează și fuge de la locul accidentului lăsând-o pe micuță să agonizeze.

Sarp îi cere panicat ajutorul tatălui său: Am fugit! Am fugit! Te rog, ajută-mă! O să intru la închisoare, tată?”

Pentru a afla ce se întâmplă cu Emel și care este starea sa, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, doar pe Kanal D, începând cu ora 20:00.

Citește și: Cine sunt cei mai populari actori din telenovele turcești. Iată serialele turcești pe care le poți vedea la Kanal D

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Cele mai amuzante bancuri seci. O să-ți deranjezi vecinii de la atâta râs

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări de luni până joi de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?