Vezi online live episodul 58 al serialului “Totul pentru familia mea”. Emel îi oferă un cadou Asyiei de ziua mamei

Author: Cristina Mocanu

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat marți, 21 februarie 2023.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 58 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D marți, 21 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat marți, 21 februarie 2023, de la ora 20:00 pe Kanal D.

Emel o vede ca pe o mama pe Asyie, astfel că, de ziua mamei îi oferă un cadou, iar Șengul deschide procesul de divorț.

Marți, 21 februarie 2023, va fi difuzat un nou episod din serialul „Totul pentru familia mea”

Noi evenimente interesante au loc în episodul 58 al serialului “Totul pentru familia mea”.

Citește și: Emel, surpriză de proporții pentru Asiye: ”La mulți ani de Ziua Mamei” Şengül deschide procesul de divorț

Şengul alege să deschidă procesul de divorț. Akif le înșală pe Nebahat și pe Ayla și le face să piardă o sumă mare de bani fiindcă nu au acceptat ca Suzan să lucreze cu ele la compania de cosmetice pe care vor să o deschidă.

Emel alege să îi facă o surpriză surorii mai mari de Ziua Mamei spunându-i că: "Mulțumesc că ai fost ca o mamă pentru noi, în lipsa ei soră."

Akif face infarct după ce acesta pierde toți banii companiei făcând o investiție care spera să îi aducă un mare câștig. Acesta este nevoit să salveze ce mai poate din averea lui și trece toate proprietățile pe compania lui Nebahat, ca să nu-i fie confiscate pentru ratele neplătite ale companiei.

Citește și: Oana Zăvoranu, părăsită când a dat de greu? Vedeta recunoaște că se confruntă cu probleme financiare

După incidentul cu mașina, Emir le amenință pe fete că le va denunța dacă nu vor face tot ce zice el. Sora lui și Tolga sunt implicați și ei în jocurile lui. Fetele sunt nevoite să le facă probleme lui Omer, lui Doruk, lui Berk și lui Ogulcan. Apoi, când nici nu se așteaptă, Emir le denunță, iar acestea sunt arestate.

Pentru a vedea dacă fetele vor scăpa de condamnarea la închisoare, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, doar pe Kanal D.

Citește și: Halit Ergenç, marcat profund de dezastrul provocat de cutremurele care au făcut prăpăd în Turcia! „Vom ieși cumva din această situație”

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Ioana Ginghină a făcut dezvăluiri despre viața ei. Este actrița o persoană împlinită? ,,Sunt multe probleme''

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări de luni până joi de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!