Emel, surpriză de proporții pentru Asiye: ”La mulți ani de Ziua Mamei” Şengül deschide procesul de divorț

Author: Madalina Maftei

Evenimente neașteptate se vor derula, în aceasta seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea”, la Kanal D.

Emel este recunoscătoare pentru tot ce a făcut Asiye pentru ei în tot acest timp, astfel i-a pregătit o surpriză de Ziua Mamei. Emel o vede ca pe o mamă pe sora sa mai mare și apreciază sacrificiile pe care le-a făcut pentru familia lor până în prezent, motiv pentru care i-a pregătit un prânz surpriză, dar și un buchet de flori.

Şengül deschide procesul de divorț

Şengül trece la atac și deschide procesul de divorț. Akif le înșeală pe Nebahat și pe Ayla și le face să piardă o sumă mare de bani fiindcă nu au acceptat ca Suzan să lucreze cu ele la compania de cosmetice pe care vor să o deschidă. 

În aceeași zi, el face infarct după ce pierde toți banii companiei făcând o investiție care spera să îi aducă un mare câștig.

Citește și: Akif din serialul Totul pentru familia mea, surprins alături de colegii săi de breaslă la cel mai mare teledon organizat pentru a veni în sprijinul sinistraților din Turcia! Iată ce mesaj a lansat celebrul actor Celil Nalçakan!

Nebahat cheamă doctorul pentru Akif și-și revine după tratament. Acum trebuie să salveze ce mai poate din averea lui și trece toate proprietățile pe compania lui Nebahat, ca să nu-i fie confiscate pentru ratele neplătite ale companiei.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În loc să fie arestat Akif, este arestată Suzan pentru neregulile companiei.

Akif promite că o va salva din închisoare. Harika nu vrea să mai locuiască cu el după ce i-a făcut asta mamei ei și neavând unde să meargă, îl roagă pe Omer să-i permită să stea cu ei.

Băieții vorbesc cu tatăl lui Emir și reușesc să le elibereze pe fete din arest. Ayla vrea să le exmatriculeze dar mulți dintre colegii care află toată povestea despre arestul lor, zic că se vor transfera la altă școală dacă ele pleacă. Ayla renunță pentru că nu vrea un scandal.

Citește și: Kaan din serialul Totul pentru familia mea, mesaj emoționant după ce s-a retras de pe platourile de filmare! Iată ce a transmis tânărul Eren Ören colegilor săi! „A fost o aventură lungă și frumoasă! La revedere, Kaan Atakul!”