Halit Ergenç, marcat profund de dezastrul provocat de cutremurele care au făcut prăpăd în Turcia! „Vom ieși cumva din această situație”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 feb 2023, 23:39

Halit Ergenç a fost prezent la cel mai mare teledon organizat în Turcia pentru ajutorarea sinistraților! Celebrul actor a vorbit cu ochii în lacrimi despre dezastrul care a îngenunchiat Turcia! „Nu știu cum se poate reveni dintr-o suferință atât de grea”

Deși locuiește de aproape doi ani în Londra alături de familia lui, Halit Ergenç nu a putut să stea departe de țara sa natală, în aceste momente extrem de dificile pentru semenii săi, după dezastrul provocat de cumplitele cutremure. La scurt timp după producerea seismelor, celebrul actor și-a lăsat soția și copiii în Anglia și a plecat în Turcia, pentru a participa pe dată de 15 februarie la cel mai mare eveniment caritabil organizat pentru a veni în sprijinul sinistraților.

Halit Ergenç, marcat profund de dezastrul provocat de cutremurele care au făcut prăpăd în Turcia

Pe 15 februarie toate posturile TV din Turcia s-au unit într-o singură transmisiune, sub denumirea de "Turkey, one heart!", un eveniment de amploare ce a constat în organizarea unui teledon de mari proporții menit să vină în sprijinul sinistraților greu încercați de soarta după producerea teribilelor cutremure. Printre vedetele care au luat parte la marele eveniment caritabil s-a numărat și celebrul actor Halit Ergenç, pe care publicul din România l-a admirat în serialele 1001 de nopți, Suleyman Magnificul,

sub domnia iubirii și Patria mea ești tu.

Citește și: Akif din serialul Totul pentru familia mea, surprins alături de colegii săi de breaslă la cel mai mare teledon organizat pentru a veni în sprijinul sinistraților din Turcia! Iată ce mesaj a lansat celebrul actor Celil Nalçakan!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Deși locuiește de aproape doi ani în Londra alături de soția lui, Berguzar Korel și cei trei copii, Halit Ergenç nu a putut să stea departe de țară lui natală și de semenii săi, care trec prin grele și mari suferințe, după devastatoarele cutremure.
Vizibil afectat și îndurerat profund de nenorocirea care s-a abătut asupra Turciei, Halit Ergenç a revenit în Istanbul pentru a lua parte la teledonul organizat de posturile TV reunite într-o singură transmisiune, pentru ajutorarea sinistraților.

„Nu știu cum ne vom reveni dintr-o durere atât de mare. Dar, desigur, într-un fel, prin unitate, iar exemplele le vedem acum, cu atenție, în decursul unei lungi perioade, muncind, vom ieși cumva din această situație. Dar nu știu cum se poate reveni dintr-o suferință atât de grea”, a spus renumitul Halit Ergenç, în cadrul unei conferințe de presă, înainte de începerea teledonului, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citește și: Berguzar Korel și Halit Ergenç și-au surprins din nou fanii cu o apariție de senzație în mediul online! Iată cum au fost filmați în Londra! „Am vrut să vă împărtășesc aceste momente romantice”