Vești EXTRAORDINARE pentru mii de români! Se vor acorda noi vouchere

,
Vouchere
Vouchere în Programul Rabla pentru Electrocasnice 2021 [Sursa foto: playtech.ro]

Urmează o nouă sesiune de finanțare în Programului Rabla pentru Electrocasnice 2021. Ce valoare au voucherele?


In articol:

În primele două etape ale Programului Rabla pentru Electrocasnice 2021 s-au consumat doar 43% din vouchere. Astfel, cele 26,2 milioane de lei rămași în primele etape vor fi folosite pentru o nouă sesiune de finanțare.

Românii interesați își pot crea cont și să se înscrie sau reînscrie în cadrul programului.

televizor
Programul RABLA pentru electrocasnice 2021![Sursa foto: unsplash]

Citeste si: Vestea momentului pentru români! Se modifică legea pensiilor pentru cei care lucreaza peste vârsta de pensionare

Vouchere în Programului Rabla pentru Electrocasnice 2021 

Românii care vor să-și achiziționeze noi electrocasnice pot beneficia de vouchere în Programul Rabla pentru Electrocasnice 2021.

Într-una dintre etapele anterioare, voucherele din programul rabla pentru electrocasnice 2021 s-au epuizat în 35 de minute. 

Potrivit informațiilor transmise de Administrația Fondului pentru Mediu, din primele etape ale programului Rabla pentru electrocasnice 2021 au mai rămas 26.229.000 de lei, din cei 60 de milioane de lei alocați (43%).

Citeste si: Tocmai acum s-a aflat! Elevii de nota 10 primesc bani de la stat. Cât de mare este suma

Asstfel, în aceste două etape, românii au folosit 148.358

de vouchere din care au utilizat 82.943, adică aproximativ 56%.

"Sumele aferente tuturor voucherelor neutilizate revin în bugetul Programului, iar cu ocazia relansării unei noi sesiuni se va relua întreaga procedură de selecție pe etape, inclusive etape de înscriere în program/ creare de cont. Data lansării noii sesiuni se va aproba prin dispoziția președintelui AFM și va fi comunicată pe pagina de internet a instituției, la acest moment nefiind stabilite coordonatele de desfășurare a sesiunii următoare", au explicat pentru Economica oficialii AFM.

Interes scăzut pentru uscătoarele de rufe, dar crescut pentru televizoare

Din datele AFM, în prima etapă s-au alocat 30 de milioane de lei, au fost aprobate 75.000 de vouchere pentru frigidere, mașini de spălat rufe și mașini de spălat vase și au fost cheltuiți  aproximativ 16,4 milioane de lei (54,6%). Au rămas neutilizate peste 13.500 de vouchere pentru frigidere (41,7% din total vouchere), în valoare de 5,4 milioane de lei, 12.300

de vouchere pentru mașini de spălat vase (41,8% din total) în valoare de 4,9 milioane de lei și peste 8.100 de vouchere pentru mașini de spălat vase (62,1%) în valoare de 3,2 milioane de lei, potrivit bugetul.ro.

Citeste si: Pensii 2021. Vestea momentului pentru tineri! Se schimbă contractul de muncă. Ce trebuie să faci dacă vrei bani la bătrânețe

În etapa a doua s-au aprobat 73.358 de vouchere în valoare de 30 de milioane de lei și au rămas necheltuiți 12,6 milioane de lei.

Au rămas nefolosite peste 12.800 de vouchere pentru televizoare (37,6%), în valoare de 5,1 milioane de lei, 9.600 de vouchere pentru laptopuri (41,9%), în valoare de 4,8 milioane de lei și peste 8.900 de vouchere pentru tablete (55% din voucherele alocate) în valoare de 2,7 milioane de lei.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Românii riscă să rămână fără pensii. De ce este important să nu te angajezi după o anumită vârstă

Interceptări SPECTACULOASE în dosarul certificatelor false de vaccinare anti-COVID: Oamenii nu vrea înţepaţi, ca să ştii, nu?! Nu vrea decât patalamaua la mână

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

CALCULATOR PENSII online: La ce vârstă poți ieși la pensie în funcție de anul nașterii

Se dau mai muți bani de la stat pentru acești români. Klaus Iohannis a semnat decretul

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies