Vestea momentului! S-a descoperit un nou medicament anti-COVID. Peste un milion de oameni au fost vindecați

,
Noul tratament anti-COVID-19
Medicamentul care a vindecat un milion de oameni de COVID-19

Veste incredibilă pentru toată lumea, a fost descoperit un nou medicament anti-COVID. Peste un milion de oameni la nivel mondial au fost vindecați. Despre ce medicament este vorba și ce alte afecțiuni mai poate trata?


In articol:

Este vestea mult așteptată de întreaga lume în plină pandemie. Un nou remediu a fost descoperit de specialiști și tratează persoanele infectate cu noul coronavirus. Peste un milion de oameni au fost tratați cu acest medicament.

S-a descoperit un nou medicament anti-COVID-19

Specialiștii au informat că un nou tratament anti-COVID a fost descoperit, iar peste un milion de oameni au fost deja tratați de virusul nemilos.

Sistemul Național de Sănătate (NHS) din Anglia informează că un medicament folosit în tratarea alergiilor s-a dovedit a da randament împotriva COVID-19. Acest medicament a fost folosit pentru tratarea a peste un milion de oameni la nivel global, informează DPA, citat de Agerpres.

Medicamentul despre care este vorba este dexametazona, care este utilizat în general în tratarea alergiilor severe precum, afecțiuni ale pielii, vărsături, boli autoimune sau inflamații. Acest remediu a fost folosit pentru tratarea pacienților spitalizați cu COVID-19, începând din luna iunie a anului trecut.

Utilizarea acestui medicament s-a datorat în urma unui studiu denumit Recovery, realizat de cercetători de la Universitatea Oxford din Marea Britanie. Astfel, se pare că specialiștii au ajuns la concluzia că dexametazona poate reduce mortalitatea pacienților spitalizați cu COVID-19, care au nevoie de oxigen și ventilație mecanică, cu 18%,

respectiv 36%.

Tratament COVID-19
S-a descoperit un nou tratament împotriva COVID-19

Citeste si: Care este secretul tratamentului controversat al medicului Flavia Groşan, pentru vindecarea pacienţilor cu COVID-19

1 milion de oameni au fost tratați cu noul medicament anti-COVID

Un alt studiu, realizat de Facultatea de medicina Nuffield din cadrul Universității Oxford, a demonstrat că medicamentul a fost folosit la tratarea unui număr aproximativ 22.000

de pacienți din Marea Britanie și a 958.000 de persoane la nivel global, adică aproximativ un milion de persoane.

”Datorită efortului excepţional al cercetătorilor noştri, personalului NHS şi pacienţilor, e posibil să fi fost salvate circa un milion de vieţi la nivel global”, a afirmat directorul executiv NHS, Simon Stevens.

Directorul executiv NHS a mai subliniat că deși durează de obicei ani de zile, în acest caz au fost obținute rezultate în timp record.

”Cercetări care în mod obişnuit durează ani întregi au produs răspunsuri în timp record, cu rezultate care au avut ecou la nivel global”, a mai spus acesta.

Citeste si: Schema pentru tratament antiCOVID-19 care a vindecat mii de oameni. Costă 100 de lei! Doctorița-minune a dezvăluit secretul

Simon Stevens a mai adăugat că este foarte important ca tratamentele și vaccinurile să fie răspândite la fel de rapid cum s-a răspândit și acest virus care a schimbat întreaga lume.

”Aşa cum virusul acesta s-a răspândit peste graniţe, aşa trebuie să se întâmple şi cu tratamentele şi cu vaccinurile, aceste ‘strategii de ieşire’ comune ale umanităţii în timpul pandemiei”, a mai spus el.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Vaccinul Moderna provoacă reacții adverse?! Pesoanele care s-au imunizat cu serul american se confruntă cu”Braț Covid” Ce spun specialiștii

Unitățile MOBILE ATI au costat peste UN MILION de dolari: ȘIRUL problemelor survenite la ele

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Ce s-a întâmplat după audierea Flaviei Groșan? Decizia autorităților în cazul medicului care spune că a vindecat mai multe persoane de COVID-19

Care este secretul tratamentului controversat al medicului Flavia Groşan, pentru vindecarea pacienţilor cu COVID-19

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies