Vestea care afectează toți românii! Pensiile scad după 2030

,

Coșmar pentru români. Un analist a explicat că pensiile vor scădea după 2030, și nu va fi cazul să ne așteptăm la măriri.


In articol:

Analistul Petrișor Peiu a explicat că pensiile vor scădea după anul 2030 și că oamenii nu nu trebuie să se aștepte la măriri de pensii sau de salarii. 

„În ceea ce privește salariile și pensiile, este clar: nu trebuie să ne așteptăm la creșteri.

În ceea ce privește clasamentele financiare, eu cred că singurul care bate – să spun așa – inflația, un fenomen îngrijorător în România, este investiția bursieră”, a explicat analistul Petrișor Peiu.

Pensia va fi foarte mică

Petrișor Peiu a explicat că pensiile pe care le vor primi după anul 2030 nu vor fi suficiente pentru ca românii să ducă un trai decent. În concluzie, oamenii trebuie să găsească o sursă în plus de venit pentru a reuși să acopere cheltuielile și nevoile pe care le au.

Citeste si: Vestea momentului pentru PENSIONARI! Se aplică din AUGUST! Cine va ieși mai devreme la pensie

„Oamenii să fie conștienți că pensia pe care o vor lua, cel puțin cei care vor mai lua pensie după 2030, va fi insuficientă. Adică toată lumea trebuie să fie conștientă că mai este nevoie de ceva pentru a suplini veniturile foarte mici din pensie, care vor fi atunci”, a declarat Petrișor Peiu.

Analistul Bogdan Chirieac l-a întrebat pe Petrișor Peiu dacă statul va mai fi capabil să plătească pensiile românilor după 2030. Răspunsul a fost că se vor putea plăti pensiile, dar în sume foarte mici.

„Foarte simplu spus, dacă nu se schimbă nimic din punct de vedere demografic și dacă creștem economic în ritmurile în care prognozează Guvernul și Comisia Națională de Prognoză, dacă astăzi, la 1.000 lei salariul, luăm o pensie de 400 lei, atunci, la 1.000 lei salariul, vom lua o pensie de 300 lei”, a mărturisit Petrișor Peiu.

Citeste si: ANUNȚUL care afectează milioane de români!! Aceste pensii vor fi tăiate!

Analistul Petrișor Peiu a mai explicat că românii trebuie să fie precauți în ceea ce privește viitorul lor, pentru că ”rata de înlocuire a venitului din salarii cu venitul din pensii va fi 30 la sută, acum este 40 la sută.”.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Veste bună pentru pensionarii români! Pensiile s-au MĂRIT masiv! Cand intra in vigoare

China duce trena Rusiei: Primul oficial chinez care sugerează că SUA se află în spatele sabotării Nord Stream (Foto)

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Veste bună pentru milioane de români! Se măresc pensiile! Câți bani vor primi pensionarii din 2022

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies