Veste tristă din Istanbul! Un renumit actor a decis să pună capăt căsniciei sale, după doar doi ani de la căsătoria organizată în secret!

,
Alperen Duymaz

Alperen Duymaz, un actor talentat si apreciat in Turcia

[Sursa foto: Instagram Alperen Duymaz]

Presa din Turcia a lansat trista veste despre carismaticul actor Alperen Duymaz care a decis să divorțeze discret de soția lui.


In articol:

Actorul Alperen Duymaz a cucerit publicul feminin din Turcia și de peste hotare cu interpretarea magistrala a rolului Kerem în serialul turcesc "La răscruce". Deși are doar 29 de ani, Alperen Duymaz a fascinat prin talentul lui desăvârșit, prin aspectul lui fizic atrăgător și printr-o carismă aparte, în cei peste șapte ani de experiență pe platourile de filmare, timp în care a jucat în câteva seriale de excepție, dar și într-un film artistic de succes.

În anul 2020, celebrul actor a decis să o ceară în căsătorie pe iubita lui, Kübra Kelkit, care nu face parte din breaslă lui și la scurt timp au organizat și nuntă în mare secret. Însă de curând, cei doi soți au decis să pună capăt căsniciei lor, alegând de comun acord să meargă fiecare pe drumul lui, tot într-un mod discret.

Veste tristă din Istanbul! Un renumit actor a decis să pună capăt căsniciei sale, după doar doi ani de la căsătorie

Alperen Duymaz s-a născut în anul 1992, în Ankara, într-o familie de actori celebri. Părinții lui i-au insuflat peste ani pasiunea pentru teatru și l-au sprijinit să le urmeze în carieră, deoarece au observat la el un talent deosebit ce trebuia fructificat că atare. Tânărul Alperen Duymaz a decis la vârstă de 18 ani să urmeze sfaturile părinților și s-a înscris la Facultatea de Teatru în cadrul Universității Haceteppe din Ankara, însă în paralel acesta a hotărât să se dedice și celorlalte pasiuni ale sale, modelingul și muzică și în cele din urmă a reușit să le îmbine cu brio, bucurându-se de mari succese pe plan profesional. In anul 2018, Alperen a fost cooptat sa joace in serialul La rascruce, alaturi de marii actori Kıvanç Tatlıtuğ si Elcin Sangu. 

Alperen Duymaz

Alperen Duymaz, in serialul La rascruce

[Sursa foto: Instagram Alperen Duymaz]

Citeste si: Kerem din serialul "La rascruce", unul dintre cei mai atragatori actori ai momentului in Turcia! Iata cu cine s-a casatorit in secret chipesul Alperen Duymaz!

După câteva relații eșuate, celebrul actor Alperen Duymaz s-a îndrăgostit iremediabil de frumoasă profesoară Kübra Kelkit, iar în anul 2020 au decis să se căsătorească.

Cei doi îndrăgostiți au organizat nuntă în mare secret, profitând de isteria creată din cauza pandemiei. Dat fiind faptul că tânăra Kübra Kelkit nu era obișnuită cu lumea mondenă în care se învârtea soțul ei, încerca pe cât posibil să evite aparițiile în spațiul public și adoră discreția.

Alperen Duymaz

Alperen Duymaz si sotia lui

[Sursa foto: Instagram Alperen Duymaz]

În anul 2020, celebrul actor a fost prins și într-un proiect important și astfel nu au putut atunci să organizeze un eveniment de amploare. Potrivit presei din Turcia se pare că cei doi ar fi pus capăt căsniciei lor tocmai din cauza faptului că soția lui nu s-ar fi putut acomoda cu viață de actor a chipeșului Alperen. Alte voci au susținut și faptul că cei doi soți ar fi decis de fapt să ia o pauză doar, astfel că nu s-a ajuns încă la divorț. Rămâne de văzut dacă Alperen Duymaz și soția lui Kübra Kelkit vor decide să mai dea o șansă mariajului lor sau nu în viitorul apropiat!

Alperen Duymaz

Alperen Duymaz, alaturi de sotia lui

[Sursa foto: Instagram Alperen Duymaz]

Citeste si: Kivanc Tatlitug, carismaticul Kadir din serialul ”La răscruce”, revine într-un nou rol. În ce producție va juca îndrăgitul actor

 

Citește-ne pe

Citește și:

Profesoara care a creat un Silicon Valey în Prahova. Foştii ei elevi lucrează la marile companii IT din lume

Kivanc Tatlitug, carismaticul Kadir din serialul ”La răscruce”, revine într-un nou rol. În ce producție va juca îndrăgitul actor

Coreea de Nord susține că a identificat sursa focarului de COVID: 'lucruri străine' în apropierea graniței cu Coreea de Sud

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Celebrul Kıvanç Tatlıtuğ, așa cum nu l-ați mai văzut niciodată! Carismaticul actor a renunțat la profesia lui de bază? Iată cum a fost surprins!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies