Kivanc Tatlitug, carismaticul Kadir din serialul ”La răscruce”, revine într-un nou rol. În ce producție va juca îndrăgitul actor

Author: Madalina Maftei

Kivanc Tatlitug, carismaticul Kadir din serialul ”La răscruce”, revine într-o nouă producție. În ce serial va juca îndrăgitul actor

Sursa: Facebook Kivanc Tatlitug

Celebrul Kivanc Tatlitug este cel mai iubit actor al momentului în Turcia. Carismaticul actor care a interpretat rolul lui Kadir în serialul fenomen ”La răscruce”, difuzat la Kanal D, a început filmările pentru o nouă producție.

Kivanc Tatlitug a început la sfârșitul lunii februarie filmările la o peliculă realizată de Netflix pentru Turcia, anunță dizioyuncu.com, potrivit tvmania.ro.

Kivanc Tatlitug, carismaticul Kadir din serialul ”La răscruce”, revine în atenția publicului. În ce producție va juca

Noua producție la care ia parte celebrul actor se numește “Nuh Boğuldu” (în traducere “Noe s-a înecat”), iar de regie se ocupă Onur Saylak, cel care a colaborat cu Kivanc și la serialul ”La răscruce”, difuzat de Kanal D.

Partenera lui va fi Funda Eryiğit, care a jucat în serialele “Regina nopții” și “Trandafirul negru”. Filmările pentru noua producție Netflix vor avea loc în orașul Assos, din provincia turcească Çanakkale. Prea multe detalii despre poveste nu sunt încă cunoscute, rămâne de văzut ce surpriză pregătește Netflix pentru această producție.

Acesta nu este singurul proiect pe care Kivanc Tatlitug  îl are cu cei de la Netflix.

El va putea fi urmărit pe platforma online în serialul “Bir Denizaltı Hikayesi” (“An Undersea Story”/ „Povestea unui submarin”), alături de Özge Özpirinçci și Meric Aral, mai precizează sursa citată.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Producția va avea 8 episoade și va relata lupta pentru supraviețuire, în urma unui dezastru natural a unui grup de exploratori marini aflați pe un submarin.

Rolul pe care îl va interpreta Kivanc este cel al unui biolog pe nume Arman, iar roul lui este extrem de important.

Citeste si: Celebrul actor Kıvanç Tatlıtuğ și soția sa sunt în culmea fericirii! Cei doi vor deveni părinți după mulți ani de așteptare!

Kivanc și Beren Saat vor juca din nou împreună după 14 ani

De-a lungul timpului Kivanc a putut fi urmărit în producții precum ”În dragoste și în război”, ”Dragoste și răzbunare”, ”Iubire ascunsă” și ”La răscruce”, producții care au avut mare priză la public. Succesul pe care l-a avut producția ”Iubire ascunsă” i-a făcut să își dorească să refacă cuplul Beren Saat și Kivanc Tatlitug. 

Potrivit presei din Turcia, cei doi au bătut palma cu cei de la Netflix pentru a juca din nou împreună după 14 ani.

Cel care i-ar fi convins a fost Onur Güvenatam, directorul companei OGM Pictures și producătorul serialului “Bir Denizaltı Hikayesi”. Pelicula în care cei doi vor juca se va filma la New York, iar scenariul a fost scris de Nuran Evren Şit (“The Gift”).  

Citeste si: Kıvanç Tatlıtuğ, primele declarații după ce s-a aflat că va deveni tată pentru prima dată! Celebrul actor a dezvăluit sexul bebelușului!

 

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!