Variu și Szilard sunt câștigătorii Insulei de 1 milion! Cu câți bani pleacă acasă cei doi concurenți

Autor: Laura Macovei

Variu și Szilard sunt marii câștigători ai emisiunii fenomen „Insula de 1 milion”. Cu lacrimi și emoție, concurenții au făcut primele declarații din Arenă.

Încrezători și luptători, Variu și Szilard sunt câștigătorii celui mai mare experiment social televizat intitulat „Insula de 1 milion”!

Variu este marele câștigător al Insulei de 1 milion!

Variu și Szilard au fost cei doi finaliști ai emisiunii și au reușit să cucerească Insula de 1 milion.

Cosmin: ''Variu izbucnește în plâns, la fel ca Szilard.

240.000 de lei, plus garanția. Sunt banii tăi. Felicitări! Ești sigur că te oprești?''

Variu: ''Foarte sigur. Mă opresc, da. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru atât. Este suficient pentru mine. Am luptat mult. E prima mea sumă de bani pe care o câștig și nu o muncesc.''

Cosmin:'' Ai muncit-o! Nu sunt de acord.

Ai muncit!''

Variu: ''Corect, am muncit-o. Două luni de zile departe de casă, de familie, de prieteni, nemâncat și stresat. Este suficient. Mulțumesc mult.''

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

Câștigătorul le-a transmis un mesaj și celor de acasă, telespectatorilor.

„Eu acasă eram ca voi toți ceilalți care vă uitați la mine și mă ascultați și nu credeam nimic din ce vedeam. Foame se face, probele sunt grele și epuizarea e mare. Psihic, credeți-mă cu toții, că ne este foarte greu aici, ne-a fost foarte greu,” a mai transmis Variu.

Variu, mesaj emoționant pentru soția și fiicele sale

Înainte de finalul emisiunii, Variu le-a transmis un mesaj celor trei iubiri ale sale.

Citește și: Marea Finală a „Insulei de 1 milion” se apropie: „Începe ultima rundă decisivă”. Nu ratați o nouă ediție a emisiunii, difuzată duminică, de la ora 21:00, la Kanal D

„Tati când a plecat de acasă v-a promis că o să lupt, că nu o să vă dezamăgesc și am zis că o să ajung în Marea Finală. Am plecat cu gândul ăsta. Nu mă gândeam că voi ajunge să deschid atâtea cufere, dar mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat puterea și norocul și o parte din visele pe care le-am avut de acasă le voi îndeplini acum.

Roxi, te iubesc mult și ești femeia care mă iubește necondiționat și are grijă de fetele noastre!” a fost mesajul transmis de acesta.

Cosmin Cernat: ''A fost o seară plină de emoție, cu ploaie, cu bogăție, cu doi bărbați în toată firea plângând. Au deschis 12 cutii, adică 240 de mii de lei plus garanția de 20 de mii de lei. 260 de mii de lei la Variu și 260 de mii de lei la Szilard. Aceasta a fost Insula de 1 milion!''

Urmăriți întregul și ultimul moment al acestei emisiuni în videoclipul de mai jos: