În aceasta seară, de la 21:00, Marea Finală “Insula de 1 milion”, la Kanal D!

Autor: Diana Tilă

În această seară, de la 21:00, la Kanal D, are loc bătălia finală în reality show-ul de aventură  “Insula de 1 milion”, prezentat de Cosmin Cernat!

Au mai rămas în competitie șase concurenti din cei 50 care pășeau în urmă cu aproape patru luni pe Insula de 1 milion. După o serie de provocări dure, într-un mediu care le-a pus la încercare anduranța, rezistenţa psihică şi inteligenţa socială, Szilard, Argentina, Jaguaru, Liviu, Alex și Variu vor avea parte de confruntarea finala.

Citește și: Marea Finală a “Insulei de 1 milion”: „Vor decide cărui finalist îi vor oferi brățări”. Nu ratați Marea Finală ”Insula de 1 milion”, sâmbătă, 15 iunie, de la 21:00, pe Kanal D

În aceasta seară, de la 21:00, Marea Finală “Insula de 1 milion”, la Kanal D!

O călătorie extraordinară ajunge la final, 50 de concurenți au pornit în această aventură plină de neprevăzut, demonstrând calități remarcabile de strategie, rezistență și adaptabilitate în fața unor condiții de viață extreme.

Szilard este concurentul care şi-a securizat locul in etapa finala, dupa ce a devenit cel mai bogat om de pe insulă, acumulând brățări în valoare de 500.000

de lei. Dupa prima etapa a finalei din această seară, un singur concurent va reusi sa i se alature lui Szilard. Cei cinci care nu vor reuși să se califice, vor avea opțiunea de a ceda brățările unuia dintre cei doi finaliștii rămași.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

În această seară vom afla cine va reuşi să transforme brăţările în bani, cine va pleca bogat de pe Insula de 1 milion. Vor fi emoţii uriaşe pentru toţi cei sase concurenţi, să fim alături de ei în această ultim ă încercare! ”, a spus Cosmin Cernat.

Citește și: Szilard, Argentina, Liviu, Jaguaru, Alex și Variu sunt cei șase luptători care se vor lupta sâmbăta viitoare, în Marea Finală "Insula de 1 milion"

În această seară, de la 21:00, la Kanal D, se scrie ultima filă a acestei povesti extraordinare, “Insula de 1 milion”, în care valori precum prietenia, dorinţa de a împlini un vis, puterea de depăşire a limitelor de orice fel şi-au pus amprenta pe evoluţia fiecarui concurent. Nu rataţi deznodamântul reality show-ului “Insula de 1 milion”, astazi, de la 21:00, la Kanal D!

 


Astăzi, 22 iulie, este ziua de naștere a Juliei, care a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani. Cu această ocazie specială, prietenii și fanii ei nu au întârziat să îi transmită „La mulți ani!”.