Marea Finală a “Insulei de 1 milion”: „Vor decide cărui finalist îi vor oferi brățări”. Nu ratați Marea Finală ”Insula de 1 milion”, sâmbătă, 15 iunie, de la 21:00, pe Kanal D

Autor: Diana Bostan

Sâmbătă are loc Marea Finală ”Insula de 1 milion”

Sursa: Kanal D

Szilard, Argentina, Liviu, Jaguaru, Alex și Variu sunt cei șase luptători care se vor lupta sâmbăta viitoare, în Marea Finală "Insula de 1 milion". Iată ce se va întâmpla!

Emoțiile ating cote maxime la ”Insula de 1 milion”, după ce Flori, Sorin și Tudor au fost eliminați din competiție în weekendul care tocmai a trecut.  Szilard este primul calificat în Marea Finală.

Ce se întâmplă în Marea Finală "Insula de 1 milion" 

Weekend-ul trecut, după o serie de lupte intense și strategii bine planificate, au fost anunțați cei șase finaliști care se vor confrunta în ultima etapă a competiției, ce va avea loc sâmbăta viitoare, de la 21:00, la Kanal D.

Citește și: Szilard, Argentina, Liviu, Jaguaru, Alex și Variu sunt cei șase luptători care se vor lupta sâmbăta viitoare, în Marea Finală "Insula de 1 milion"

Szilard, Argentina, Liviu, Jaguaru, Alex și Variu sunt cei șase luptători care se vor lupta sâmbăta viitoare, în Marea Finală "Insula de 1 milion". Argentina este singura femeie finalistă, reușind să ajungă în Marea Finală cu o singură brățară.

Liviu: Am fost testați fizic, psihic.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Cei șase sunt gata pentru lupta finală

Szilard este primul concurent calificat în Marea Finală și doar unul din ceilalți cinci concurenți se va lupta cu acesta.

Care va fi acesta?

Szilard: Fiecare dintre noi își dorește să meargă mai departe.

Cosmin Cernat va face un anunț surprinzător în finala de sâmbătă. „Cei patru pierzători vor decide cărui finalist îi vor oferi brățări”. 

Citește și: Sorin a părăsit „Insula de 1 Milion”: „Nu pot să cred”. Cine sunt cei șase concurenți care se vor întrece în Marea Finală

Marea Finală va avea loc sâmbătă, de la 21:00, la Kanal D, iar cei șase concurenți vor lupta pentru a-și asigura un loc în ultima etapă, unde doar unul va însoți pe Szilard în bătălia finală pentru a-și transforma partea din milionul de pe insulă în bani cash.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 21:00, Marea Finală a celui mai intens experiment social televizat, "Insula de 1 milion", doar pe Kanal D!

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!