Sorin a părăsit „Insula de 1 Milion”: „Nu pot să cred”. Cine sunt cei șase concurenți care se vor întrece în Marea Finală

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 09 iun 2024, 23:47

Sorin a fost eliminat înainte de Finală

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de duminică, 9 iunie, Sorin a fost eliminat în urma probelor jucate împotriva lui Jaguaru, Variu și Alex. Acesta din urmă s-a dovedit a fi câștigătorul serii.

În ediția de astăzi a avut loc ultima rundă decisivă din cadrul competiției televizate „Insula de 1 milion”, iar ultimul concurent eliminat, înainte de Marea Finală, a fost Sorin.

Sorin a fost la mustață cu Jaguaru

Proba din această seară a fost câștigată de Alex, iar, în urma rundei decisive, Jaguaru și Variu au reușit să se salveze.

Lupta a fost una extrem de strânsă, întrucât Jaguaru și Sorin au fost la limită unul de celălalt, conform lui Cosmin Cernat:  „Astăzi a avut loc, aici, pe „Insula de 1 milion”, ultima rundă decisivă, care s-a încheiat cu photo finish, a fost foarte foarte strânsă”.

Însă, după ce imaginea a fost analizată, Jaguaru a fost înaintea lui Sorin și, astfel, a reușit să se salveze și să intre în Marea Finală, alături de Variu, care a câștigat runda decisivă.

Citește și: Când are loc Marea Finală a reality show-ului "Insula de 1 milion”! Cosmin Cernat a anunțat ultimele detalii

Ulterior, Alex le-a înapoiat brățările celor doi și a rămas cu cele șapte brățări ale lui Sorin, care însumează 140 de mii de lei. În total, Alex a adunat 220 de mii de lei, de când se află pe insulă.

Ba mai mult, la această sumă s-au adăugat 200 de mii de lei, întrucât prezentatorul i-a oferit brățara galbenă concurentului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Cine sunt cei șase concurenți care se vor întrece în Marea Finală

După acest moment, a venit timpul ca Sorin să transmită un ultim mesaj, înainte de a părăsi concursul. Acesta a dezvăluit că a luat în calcul această variantă și, de aceea, nu se poate declara surprins. De asemenea, concurentul s-a arătat mândru de faptul că a reușit să participe la cele mai multe probe de pe insulă:  „Am 16 meciuri jucate și mă bucur că mi-am ținut cuvântul”.

Înainte de a părăsi arena, Argentina l-a strâns în brațe și i-a spus, cu o mare părere de rău: „Nu aș fi vrut! Doamne, nu-mi vine să cred, nu pot să cred. Tu m-ai ajutat să ajung până în Finală și tu cazi... Nu se poate așa ceva!”.

Citește și: Sorin de la “Insula de 1 milion”, poveste de viață demnă de un film. Olimpic la matematică, din “ambiție” a rămas corigent, apoi s-a urcat în primul autocar către Spania

După eliminarea lui Sorin, în Marea Finală au rămas șase concurenți care se vor întrece pentru miza competiției, aceștia sunt: Liviu, Alex, Argentina, Szilard, Jaguaru și Variu. 

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!