Marea Finală a „Insulei de 1 milion” se apropie: „Începe ultima rundă decisivă”. Nu ratați o nouă ediție a emisiunii, difuzată duminică, de la ora 21:00, la Kanal D

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 08 iun 2024, 23:34

Ce anunț va face Cosmin Cernat

Sursa: Captură KANAL D

Pe măsură ce Marea Finală se apropie, spiritele se încing din ce în ce mai tare pe „Insula de 1 milion”, unde, în ediția de duminică, 9 iunie, se va ține ultima rundă decisivă.

Duminică, de la ora 21:00, situația devine și mai complicată pe „Insula de 1 milion”. Mulți concurenți vor face apel la latura afectivă, pentru a ajunge unde își doresc, iar alții se vor ajunge într-o postură în care se vor simți nedreptățiți.

Ce se va întâmpla între concurenți pe „Insula de 1 milion”

În episodul viitor al experimentului social de la Kanal D, numeroși concurenți vor face apel la tactica victimizării, pentru a nu fi luați drept ținte pentru eliminare și a li se oferi șansa să ajungă în Marea Finală.

În acest sens, Variu, Alex și Argentina vor aduce în prim-plan niște povești emoționante, cu ajutorul cărora speră să avanseze în concurs și să ajungă la miza pusă în joc.

Variu: „ Eu aici sunt pentru fetele mele”.

Alex: „ Eu împreună cu mamaie stăm la etajul patru și ea a îmbătrânit foarte rău”.

Argentina: „ Am luat o fetiță a prietenei mele, care a murit”.

Unii concurenți vor fi impresionați de aceste povești, însă alții nu se vor lăsa influențați atât de ușor de strategia celor trei. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Citește și: Cine sunt cei patru concurenți nominalizați de Szilard! Situație fără precedent la “Insula de 1 milion”

Cosmin Cernat va anunța ultima rundă decisivă pe „Insula de 1 milion”

În ediția de duminică, 9 iunie, după discuția purtată cu respectivii concurenți, Szilard va observa cât de inteligenți sunt aceștia, dacă sunt în stare să facă apel la sentimente pentru a ajunge unde și-au propus: „ Este o competiție care necesită mult mai mult decât calități fizice”.

Ulterior, după ce se vor face nominalizările iar concurenții aleși vor intra la probe, Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii, va anunța că Marea Finală se apropie cu pași repezi, întrucât duminică seară va „începe ultima rundă decisivă aici, pe «Insula de 1 milion!».

Citește și: Nouă concurenți au rămas pe "Insula de 1 milion”; Marea Finală a reality show-ului, pe 15 iunie

În cadrul probelor care se vor desfășura în episodul viitor al show-ului, vor apărea neînțelegeri, întrucât unul dintre participanți se va simți nedreptățit de postura în care va fi pus. Acesta va fi convins că a obținut un rezultat pozitiv în cadrul jocurilor și va cere să se deruleze înregistrarea, pentru a vedea, concret, cine pierde și cine câștigă: „Trebuie să ne uităm pe imagini, din punctul meu de vedere”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!