Vali Vijelie și Jean de la Craiova vor învârti Roata Norocului, duminică, 14 noiembrie, de la ora 20:00, la Kanal D!

,
roata norocului la Kanal D

Vali Vijelie si Jean de la Craiova vin la Roata Norocului

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nu pierdeți o nouă ediție de senzație Roata Norocului, duminică, de la ora 20:00, la Kanal D! Vali Vijelie și Jean de la Craiova vor încinge atmosfera!


In articol:

Duminică, 14 noiembrie 2021, se anunță o ediție de pomină a emisiunii Roata Norocului, de la ora 20:00, la Kanal D. Indragitii prezentatori, Ana Barnoschi și Bursucu va așteaptă din nou cu multe premii inedite, invitați ce vor crea o atmosfera incendiară, momente hazlii, muzică de calitate, distracție și voie bună.


Că de fiecare dată, Ana Barnoschi își va face apariția într-o nouă ipostază de senzație. Această o va întruchipa pe Cleopatra și va încerca din răsputeri să o imite, purtând o ținută uluitoare. Însă totodată nu va pierde ocazia de a-l enerva la culme pe Bursucu în cadrul emisiunii cu intervențiile ei.

ana barnoschi si bursucu

Ana Barnoschi, aparitie de senzatie in platoul Roata Norocului

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Vali Vijelie și Jean de la Craiova vin la "Roata Norocului", duminică, 14 noiembrie, de la ora 20:00, la Kanal D!

În ediția din această duminică, 14 noiembrie 2021, Ana și Bursucu îi vor avea că invitați speciali pe Vali Vijelie și Jean de la Craiova, care vor învârti Roată Norocului, străduindu-se să descopere soluțiile pentru cât mai multe puzzle-uri, pentru a ajută familia nevoiașă care are mare nevoie de cât mai multe premii.

Cei doi cântăreți nu se vor sfii să execute nici cele mai trăsnite pedepse în platoul Roată Norocului, pentru a reuși să meargă mai departe în concurs. Cel care va avea marele ghinion de a primi cea mai hazlie pedeapsa va fi Jean de la Craiova, însă acesta va acceptă cu bucurie să se supună cerințelor pentru a ajută cazul social al emisiunii. Artistul va fi înfășurat într-un covor roșu și așezat ulterior într-o roabă pentru a fi transportat de colegul lui de breaslă Vali Vijelie.

roata norocului la Kanal D

Jean de la Craiova si Vali Vijelie vor accepta pedepse de pomina

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nu vor lipsi nici momentele muzicale din cadrul show-ului de duminică, 14 noiembrie, când Vali Vijelie și Jean de la Craiova vor fredona cele mai noi piese ale lor, spre marea încântare a publicului.

Nu pierdeți o nouă ediție de senzație Roată Norocului, duminică, 14 noiembrie 2021, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Îți place Kanal D România? Cum îți poți vota emisiunile preferate la Premiile TV Mania 2021

Citeste si: Jador și Cătălin Moroșanu vin la "Roată Norocului", duminică, 7 noiembrie, de la ora 20:00, la Kanal D! Nu pierdeți o nouă ediție de senzație!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Grecia la preţ de Caraibe. Românii sunt nemulţumiţi de preţuri: „Cum să procedez să nu am preţ exagerat?”

Jador și Cătălin Moroșanu vin la "Roată Norocului", duminică, 7 noiembrie, de la ora 20:00, la Kanal D! Nu pierdeți o nouă ediție de senzație!

Reacție neașteptată a patriarhului Kirill, după decizia Bisericii Ortodoxe a Ucrainei: 'Trebuie să acţioneze în maniera cea mai înţeleaptă posibil'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Amna si Liviu Teodorescu vor invarti "Roata Norocului", duminica, 3 octombrie, de la ora 20:00, la Kanal D! Nu ratati o noua editie incendiara!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies