Îți place Kanal D România? Cum îți poți vota emisiunile preferate la Premiile TV Mania 2021

,

Excelența în televiziune este recompensată și în acest an. Emisiunile Kanal D sunt nominalizate la Premiile TV Mania.


In articol:

Emisiunile

Kanal D sunt nominalizate la cele mai importante categorii de programe tv ale Premiilor TV Mania. Dacă acestea se numără printre favoritele tale, trebuie să știi că le poți vota și în acest an. Iată cum trebuie să procedezi.

Citeste si: Kanal D, televiziunea premiata de TV Mania pentru cea mai spectaculoasa crestere a audientelor!

Cum poți vota emisiunile Kanal D la Premiile TV Mania din acest an?

Fanii Kanal D își pot vota emisiunile preferate la cea de-a 20-a ediție a Premiilor TVmania. Telespectatorii emisiunilor Kanal D au la dispoziție trei săptămâni, de luni, 25 octombrie, până duminică, 14 noiembrie, să-și aleagă emisiunile preferate. Premianții aleși vor fi anunțați într-o gală online, joi, 25 noiembrie, pe  facebook.com/TVMania.ro.

Emisiunile Kanal D pot fi votate pe  https://premiile.tvmania.ro/   Acestea sunt nominalizate la urmatoarele secțiuni:

  1. Cea mai bună emisiune de Știri: Știrile Kanal D
  2. Cea mai bună emisiune de divertisment de zi: Teo show
  3. Cea mai bună emisiune-concurs: Roata Norocului
  4. Cel mai bun reality show cu oameni
    obișnuiți: O nouă șansă
  5. Cel mai bun reality show cu celebrități: Survivor România & Bravo, ai stil, Celebrities!
  6. Cel mai bun reality-show matrimonial: Puterea dragostei
  7. Cea mai bună emisiune de interviuri-portret – 40 de întrebări cu Denise Rifai

"Știrile Kanal D", emisiunea nominalizată la categoria "Cea mai bună emisiune de Știri"

"Știrile Kanal D", emisiunea care te ține la curent în fiecare zi cu tot ce se întâmplă în România, dar și în străinătate, este prezentată de Ilinca Obădescu, Silvia Ioniță, Simona Pătruleasa și Christian Sabbagh, iar în acest an a fost nominalizată la Premiile TV Mania.

Emisiunea "Știrile Kanal D"  este difuzată la Kanal D, de luni până vineri, la orele 12:00 și 19:00, iar sâmbăta și duminică, la orele 12:00 și 18:00.

Dacă Știrile Kanal D este emisiunea ta favorită din timpul zilei, atunci o  poți vota AICI!

"Teo show", emisiunea nominalizată la categoria "Cea mai buna emisiune de divertisment de zi"

"Teo Show" este emisiunea prezentată de Teo Trandafir și Bursucu. Emisiunea "Teo Show" este difuzată la Kanal D, de luni până vineri, începând cu ora 15.

Cei doi simpatici prezentatori aduc în fiecare zi optimismul în casele voastre, cu mult umor, invitați cu povești inedite, muzică bună, făcând după-amiezile mai frumoase. 

Dacă "Teo Show" este emisiunea ta favorită de divertisment din timpul zilei, atunci o  poți vota AICI!

"Roata Norocului", emisiunea nominalizată la categoria  "Cea mai buna emisiune-concurs"

Bursucu și Ana Maria Barnoschi sunt gazdele emisiunii "Roata Norocului", unde distracția și voia bună și-au făcut cu ușurință loc.  

În cadrul emisiunii, participanții au câștigat premii în valoare de aproape o jumătate de milion de euro, iar vedetele au avut ocazia să ajute familiile puse la încercare de soartă.

Dacă "Roata Norocului" este emisiunea ta favorită, atunci o  poți vota AICI!, pentru premiile TV Mania din acest an la categoria "Cea mai bună emisiune-concurs".

"O nouă șansă", emisiunea nominalizată la categoria "Cel mai bun reality show cu oameni obișnuiți"

"O nouă șansă", emisiunea prezentată de Andreea Mantea, le aduce telespectatorilor povești emoționante de viață, regăsiri tulburătoare și multă speranță.

În acest an, emisiunea "O nouă șansă" a fost nominalizată la Premiile TV Mania. Dacă este emisiunea ta favorită, atunci o  poți vota AICI!,

"Survivor Romania" & "Bravo, ai stil, Celebrities!", emisiuni nominalizate la categoria "Cel mai bun reality show cu celebritati"

Emisiunile "Survivor Romania" și  "Bravo, ai stil, Celebrities!" au fost nominalizate în a 20-a ediție a Premiilor TV Mania la categoria "Cel mai bun reality show cu celebritati" .

"Survivor Romania" este un format revolutionar, un reality show de intensitate maxim, iar "Bravo, ai stil!" este unicul reality show din România despre stil şi atitudine.

Dacă acestea sunt emisiunile tale preferate de la Kanal D, atunci nu ezita să le votați AICI la Premiile TV Mania din acest an.

"Puterea dragostei", emisiunea nominalizată la categoria "Cel mai bun reality-show matrimonial"

"Puterea Dragostei" este emisiunea prezenată de Cristina Mihaela. "Puterea Dragostei" este show-ul de televiziune nominalizat la categoria "Cel mai bun reality-show matrimonial" și dacă vrei să fie premiat în cadrul galei Premiilor TV Mania, atunci îl  poți vota AICI! 

"40 de întrebari cu Denise Rifai",  emisiunea nominalizată la categoria "Cea mai bună emisiune de interviuri-portret"

"40 de întrebări cu Denise Rifai", emisiunea de interviuri cu abordare editorială îndrăzneață, devenită reper pe piața media din România, este nominalizată în a 20-a ediție a Premiilor TV Mania la categoria "Cea mai bună emisiune de interviuri-portret. 

Dacă "40 de întrebări cu Denise Rifai" este emisiunea ta favorită de interviuri-portret, atunci o  poți vota AICI!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, adevărul despre relația artistului cu impresarul său. Detalii neștiute despre cei doi au ieșit la iveală: "În spate mai este o...

Vești proaste pentru Dragnea: șeful DNA anunță finalizarea Dosarului TEL DRUM

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Așteptarea a luat sfârșit! “Prizoniera destinului” revine cu noi episoade, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

Paradă de pomină de 1 Decembrie, in "Parisul oltenesc"! Marin Scurtu, excentricul primar din Optași Măgura a organizat Ziua Națională după modelul din Capitală!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies