Jador și Cătălin Moroșanu vin la "Roată Norocului", duminică, 7 noiembrie, de la ora 20:00, la Kanal D! Nu pierdeți o nouă ediție de senzație!

,

Se anunță o nouă ediție incendiară a emisiunii Roată Norocului, duminică, 7 noiemabrie 2021, de la ora 20:00, la Kanal D. Jador și Moroșanu vor crea o atmosfera incendiară!


In articol:

Ana Barnoschi și Bursucu, simpaticii prezentatori ai emisiunii Roata Norocului, v-au pregătit și în această duminică, 7 noiembrie 2021, o ediție de pomină, cu invitați de seama, premii inedite, momente amuzante, muzică de calitate și multă distracție.

Îndrăgită Ana Barnoschi își va face apariția într-o nouă ipostază amuzantă și îl va tachina din nou pe Bursucu.

Jador si Cătălin Moroșanu vin la "Roata Norocului", duminică, 7 noiembrie, de la ora 20:00, la Kanal D!

În ediția de duminică, 7 noiembrie 2021, invitații speciali, Jador și Cătălin Moroșanu, vor învârți Roată Norocului, încercând să descopere soluțiile pentru cât mai multe puzzle-uri, dorindu-și enorm să ajute familia aflată la grea încercare, în noul caz social al emisiunii. Nu vor lipsi nici pedepsele amuzante la care vor fi supuși atât cei doi invitați cât și ceilalți doi concurenți ai ediției.

Citeste si: Îți place Kanal D România? Cum îți poți vota emisiunile preferate la Premiile TV Mania 2021

La un moment dat Jador va fi nevoit să execute el o pedeapsa hazlie, ce îl va pune într-o situație ușor incomodă, deoarece acesta va trebui să îmbrace peste pantalonii săi un chilot special asemenator cu cei ai bebelușilor.
Pe de altă parte, îndrăgitul artist va destinde atmosfera cu melodiile sale celebre, care vor incită la dans atât spectatorii din platou, cât și publicul din față micilor ecrane.

Jador și Cătălin Moroșanu, care au devenit buni prieteni în perioada petrecut în Republica Dominicană, vor lupta din răsputeri să câștige cât mai multe premii menite să vină în ajutorul familiei necăjite. Nu ratați o nouă ediție incendiară Roată Norocului, duminică, 7 noiembrie 2021, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Jador a dat-o uitării pe Georgiana? Cu ce blondă a fost surprins în Dubai. Cei doi își zâmbeau non-stop

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

SPECIAL | Povestea Smarandei Brăescu, femeia fantastică a României

Luis Gabriel si Haziran vin la "Roata Norocului", duminica, 31 octombrie, de la ora 20:00, la Kanal D! Nu ratati o noua editie spectaculoasa!

Începe nebunia - CDC-ul din SUA declară alertă. OMS se reunește de urgență, din cauza virusului variola maimuței

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Zanni si Sebastian Chitosca vin la "Roata Norocului", duminica, 24 octombrie, de la ora 20:00, la Kanal D! Nu pierdeti o noua editie incendiara!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies