„Va trebui să mă obișnuiesc”. Cristina Șișcanu a trecut printr-o intervenție medicală care a durat ore întregi! Schimbarea permanentă pe care a făcut-o vedeta

Author: Lavinia Medrea

Cristina Șișcanu a trecut printr-o schimbare 

Sursa: Facebook/TikTok Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu a trecut printr-o intervenție care i-a schimbat total viața. Iată despre ce este vorba!

Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, a trecut printr-o intervenție medicală complicată, care i-a schimbat viața.

Cristina Șișcanu a trecut printr-o intervenție medicală importantă

De curând, Cristina Șișcanu a anunțat pe TikTok că a făcut o schimbare la aspectul ei fizic. Este vorba despre dantura ei, astfel că jurnalista a apelat la niște fațete pentru a-și îmbunătăți aspectul zâmbetului său.

Citește și: Incredibil! Câți bani a putut să dea Cristina Șișcanu pe o pereche de pantofi pentru fiica sa

Soția lui Mădălin Ionescu le-a explicat în detaliu oamenilor cum a decurs procedura, care a durat câteva ore bune, dar și ce nuanță de alb și-a ales. Cristina Șișcanu a declarat că nu și-a dorit să aibă o dantură ca cea a vedetelor de la Hollywood, ci să aibă o nuanță a dinților cât mai naturală.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Vă pup, dragilor! Încă am un pic de anestezie. Gata! Mi s-au aplicat fațetele astăzi și va trebui să mă obișnuiesc cu ele o perioadă, dar ce vreau să vă spun este că nu ne-am văzut astăzi la față deloc pentru că a durat ceva procesul, a durat câteva ore bune și sunt foarte mulțumită de rezultat, pentru că rezultatul este unul natural.

Faptul că nu mi se mișcă partea asta de gură este pentru că încă sunt sub anestezie, mai am o urmă de anestezie și nu s-a dezmorțit complet, dar ce vreau să vă spun este că sunt foarte mulțumită de rezultat. Am ales o nuanță naturală, nu am ales un alb orbitor, am ales albul ce mai alb din albul natural.

Citește și: Cristina Șișcanu, cu ochii în lacrimi! O parte din familia ei se află în mijlocul războiului din Ucraina! Ce este dispusă să facă soția lui Mădălin Ionescu

Aceștia sunt dinții noi și de infinit!”, a declarat Cristina Șișcanu.

Ce părere au oamenii despre noua dantură a Cristinei Șișcanu

După publicarea videoclipului pe TikTok, Cristina Șișcanu a primit mai multe reacții din partea urmăritorilor ei. O mare parte dintre acestea au fost comentarii de laudă, fanii spunându-i cât de bine îi stă cu o nuanță mai albă la dinți și urându-i să le stăpânească sănătoasă, dar au existat și câteva persoane care nu au avut cuvinte la fel de frumoase legate de decizia soției lui Mădălin Ionescu.

„Sunt super, îți vin foarte bine”, „Foarte frumos, și tu drăguță”, „Zici că-i placă”, „Cam mari”, „Iapa lui Zorro”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care Cristina Șișcanu le-a primit la videoclipul publicat pe platforma video TikTok.

@cristinasiscanu

 

♬ sunet original- CristinaSiscanu

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!