Cristina Șișcanu a plecat pentru o perioadă din România. Ce destinație a ales vedeta: ”O perioadă de vreo 10-12 zile n-o să mai pot să fiu aici”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 26 feb 2023, 07:05

Cristina Șișcanu, împreună cu șoțul și copiii au plecat din România pentru o perioadă. Vedeta a dezvăluit că îmbină utilul cu plăcutul, fiind plecată la un eveniment în Milano pe care îl va îmbina cu vacanța de familie.

Cristina Șișcanu și soțul ei, Mădălin Ionescu, au plecat într-o vacanță în Italia. Vedeta a dezvăluit că au ales Milano ca destinație pe motiv că trebuie să participe și la un eveniment important.

Cristina Șișcanu a plecat din România pentru o perioadă

Cristina Șișcanu este foarte activă în mediul online, acolo unde are o comunitate numeroasă. Vedeta este foarte solicitată de multe brand-uri și invitată la multe evenimente.

Zilele acestea, fosta prezentatoare Tv este invitată la o lansare de modă în Milano, astfel și-a propus să transforme deplasarea într-o vacanță cu familia, potrivit wowbiz.ro.

Atât ea, cât și soțul ei au fost numai un zâmbet încă de la plecarea din România, fiind extrem de bucuroși de vacanța care va urma.

Deși avionul către Milano a avut o mică întârziere, Cristina și Mădălin le-au împărtășit urmăritorilor de pe Instagram puțin din entuziasmul lor înainte de vacanța cu copiii.

Gafele s-au ținut lanț încă de cum au pășit în capitala modei, Cristina Șișcanu, nerăbdătoare să defileze în ținutele pe care le-a pregătit pentru această vacanță, a uitat să-și scoată eticheta de la o bluză.

„Ochii vigilenți ai urmăritorilor observă tot! Bine că mi-a spus doamna aceea că a văzut în poză,  eu nu am observat. Chiar dacă am spălat această bluză, această alarmă nu s-a dezlipit, ce-i drept am spălat-o la 20 de grade, hai să scăpăm de ea, se întâmplă și la case mai mari”,  a

spus Cristina Șișcanu pe Instagram, potrivit sursei citate.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Cristina Șișcanu, cu ochii în lacrimi! O parte din familia ei se află în mijlocul războiului din Ucraina! Ce este dispusă să facă soția lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu: ”Plec din țară”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu pleacă prea des în escapade, astfel trebuie să-și planifice atent deplasările, ca să lase totul pus la punct acasă.

”Am avut foarte multe de făcut. Plec din țară și am vrut să le și concentrez pe toate, și să fie toate pregătite și să fie gata, ca să nu fie nevoie să fac lucrurile din vacanță. O zi este legată de partea profesională, pentru că plec la un eveniment, la Milano, și imediat după e vacanța cu soțul, și după aceea o vacanță cu copiii.

O perioadă de vreo 10-12 zile n-o să mai pot să fiu aici, să-mi fac treaba, am vrut să fac totul înainte”, a mărturisit Cristina Șișcanu pentru sursa citată.

Citeste si: Cristina Șișcanu a răbufnit pe rețelele sociale: „Umbli cu alte femei, când ai o soție acasă”

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!