Incredibil! Câți bani a putut să dea Cristina Șișcanu pe o pereche de pantofi pentru fiica sa

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 18 ian 2023, 14:15

Fetița Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu va împlini 5 ani. Astfel, fosta concurentă de la "Bravo, ai stil!" a decis să-i facă o surpriză Petrei.

Cristina Șișcanu se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Profesional lucrurile merg strună, iar pe plan personal nici nu se pune problema. Fosta concurentă de la "Bravo, ai stil!" a devenit extrem de activă pe rețelele sociale, unde își ține admiratorii la curent cu tot ce se petrece în viața sa. În acest context, vedeta le-a dezvăluit fanilor ce cadou i-a luat fetiței sale.

Citeste si: Cristina Șișcanu a răbufnit pe rețelele sociale: „Umbli cu alte femei, când ai o soție acasă”

Câți bani a putut să dea Cristina Șișcanu pe o pereche de pantofi pentru fiica sa

Vedeta discută cu fanii din mediul online ori de câte ori are ocazia. Însă, în urmă cu câteva ore, vedeta a decis să le dezvăluie fanilor ce cadou i-a luat Petrei.

Ei bine, fosta concurentă de la "Bravo, ai stil!" nu s-a uitat deloc la bani atunci când a venit vorba de fiica ei.

Astfel, aceasta s-a afișat pe Instagram cu o pereche de pantofi de la Gucci, pe care a dat mai bine de 400 de euro.

"Se apropie ziua de naștere a Petrei și i-am luat acești pantofi", a scris Cristina Șișcanu pe Instagram.

Citeste si: Cristina Șișcanu, cu ochii în lacrimi! O parte din familia ei se află în mijlocul războiului din Ucraina! Ce este dispusă să facă soția lui Mădălin Ionescu

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cristina Șișcanu este mamă pentru trei copii. Soțul ei, Mădălin Ionescu, mai are o fată, Ștefania Ionescu, și un băiat, Filip Ionescu, din prima căsătorie, iar Petra este primul copil al cuplului.

Vedeta este mamă cu normă întreagă, dar reușește să se împartă cu brio între viața personală și profesională.

Petra este deja vorbitoare de limba engleză

Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil” a publicat un video pe pagina personală de Instagram cu Petra, din timpul cursului de limba engleză.

Citeste si: Cristina Șișcanu a vorbit despre zvonurile legate de divorțul dintre ea și Mădălin Ionescu: „Nu știu de ce ar trebui să mă justific într-un fel...”

”Petra studiază limba engleză online de o lună și jumătate. Este foarte încântată! Lecțiile sunt individuale, durează 25 de minute fiecare, iar profesorii sunt vorbitori nativi de limba engleză.

Pretul unei lecții este echivalentul a două cafele în oraș care pot fi “sacrificate” sau valoarea unei jucării nesemnificative de care copilul se plictiseste în câteva minute. Merită să investim în educația copiilor nostri”,  a scris Cristina Șișcanu pe pagina personală de Instagram, acolo unde le-a arătat tuturor cât de bine se descurcă fiica sa.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu)