Unde poți petrece un weekend romantic de Ziua Îndrăgostiților: Idei de destinații de top

Author: Bianca Vidoi

Unde poți petrece un weekend romantic de Ziua Îndrăgostiților

Sursa: Unsplash

Ziua Îndrăgostiților este ocazia ideală pentru a petrece un weekend romantic alături de persoana iubită, departe de aglomerația orașului.

Dacă nu știți ce cadou să îi faceți jumătății voastre, o escapadă romantică este un dar ce va fi apreciat din suflet. Iată patru destinații de top pentru un weekend romantic de Ziua Îndrăgostiților.

Citește și: Mesaje, felicitări și urări de Ziua Îndrăgostiților 2023: Cel mai lung și frumos mesaj de iubire pentru Valentine's Day sau Dragobete

Unde poți petrece un weekend romantic de Ziua Îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților este celebrată pe 14 februarie, iar această zi este ocazia ideală pentru a petrece momente speciale alături de persoana iubită. Dacă vreți ca această ocazie să fie cât mai specială, atunci puteți alege un loc din România pe care să îl vizitați împreună. Acestea sunt destinațiile de top pe care puteți să le descoperiți  de Ziua Îndrăgostiților.

Țara noastră are multe locuri incredibile pe care puteți să le descoperiți, iar unul dintre ele este comuna Zăbala, județul Covasna.

Este o comună de care nu multe persoane a auzit, dar aceasta ascunde peisaje de poveste pe care să le vizitați alături de persoana iubită. Aici este locul perfect pentru a vizita un conac al vremurilor apuse, iar dacă aveți o mașină care să vă ajute, mai puteți vizita Cetatea Zânelor, dar și Valea Zânelor, locații ideale pentru plimbări romantice.

Citește și: Oana Zăvoranu, părăsită când a dat de greu? Vedeta recunoaște că se confruntă cu probleme financiare

Citește și: De ce se sărbătorește Valentine's Day pe 14 februarie?

Un alt sat din țara noastră ce este perfect pentru Ziua Îndrăgostiților este Viscri, județul Brașov. Satul pune la dispoziția îndrăgostiților numeroase case colorate pe care le pot aprecia în plimbările lor romantice, dar și mâncăruri unice. Acesta este locul potrivit pentru un cuplu ce își dorește liniște în acest weekend romantic.

Bineînțeles că și aici aveți la dispoziție câteva atracții turistice speciale, Biserica fortificată din Viscri și Casa Regele Charles III.

Când se fac nunți în 2023. Zilele din an în care pot fi programate cununiile religioase

Pentru un cuplu ce iubește sporturile de iarnă, atunci stațiunile montane din țara noastră sunt cele mai potrivite pentru voi. Veți avea parte de pârtii incredibile, dar și atracții turistice pentru zilele pe care vreți să le petreceți descoperind tainele orașelor, iar una dintre cele mai evidente locații este Poiana Brașov, ce atrage multe cupluri îndrăgostite.

Sighișoara este un oraș din România în care aerul medieval nu a plecat niciodată. Casele colorate, alături de minunatele drumuri ale orașului, îl fac unul perfect pentru îndrăgostiți. Obiectivele turistice nu sunt nici ele de rata, ținând cont că puteți să vedeți Cetatea Sighișoara, Turnul cu Ceas, Scara acoperită, Turnul Măcelarilor și multe altele.

Citește și: Mesaje de Valentine's Day 2023: Urări, felicitări și imagini cu text pentru iubit/ iubită și soț/ soție

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!