Un val de CANICULĂ loveste Romania. Temperaturi periculoase pana duminica

Meteorologii eu emis, joi, o informare, potrivit căreia, până duminică, în întreaga ţară se vor înregistra temperaturi maxime de până la 35-37 de grade, iar disconfortul termic va fi fi ridicat.


In articol:

Potrivit ANM, valul de căldură se va extinde în zilele de joi, vineri, sâmbătă şi duminică, iar disconfortul termic va fi ridicat şi indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge sau va depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi, în regiunile din jumătatea de sud a ţării şi pe arii mai restrânse în restul teritoriului.

Un val de CANICULĂ loveste Romania. Temperaturi periculoase pana duminica

Meteorologii susţin că în următoarele zile temperaturile maxime se vor situa frecvent între 32 şi 34 de grade, şi vor fi mai ridicate, spre 35-37 de grade, joi local în sudul şi estul ţării, vineri şi sâmbătă pe arii restrânse în sud, iar duminică în toate zonele de câmpie şi podiş.

Temperaturile minime nocturne se vor situa, local, în jurul a 20 de grade, mai ales în Câmpia Română, pe litoral şi în Dealurile de Vest, mai anunţă meteorologii.

Citeste si: Dan Barna: Eu vreau să cred că, dacă eu aş fi fost preşedinte, drama de la Caracal nu s-ar fi întâmplat

Citeste si: Sechestrata de un proxenet, gonita de parinti. Poveste cutremuratoare a unei fete de 17 ani care a sunat la 112

Citeste si: Gheorghe Dincă stie tot ce apare in presa. Criminalul din Caracal are televizor in celula si e la curent cu toate stirile

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate