HOROSCOP 8 august 2019: Zodia care are azi o mare reusita

,

Astăzi se formează un Mare Trigon pe semne de Apă între Luna din Scorpion, Neptun retrograd din Peşti şi Mercur din Rac, ceea ce face ca aceste zodii să se bucure de premisele unei zile reuşite.


In articol:

Mai greu încercate sunt semnele Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător), care pe fondul aspetului tensionat de careu dintre Lună şi Marte din Leu, ar putea avea parte de unele provocări.

HOROSCOP 8 august 2019: Zodia Berbec

Ziua de joi te surprinde într-o dispoziţie meditativă, înclinat(ă) către introspecţie, semn că eşti mai puţin dispus(ă) astăzi decât de obicei să ieşi la rampă şi să atragi atenţia asupra ta. Cu toate acestea, îţi face bine uneori să te concentrezi mai mult pe tine însuţi(ăţi), să te echilibrezi la nivel interior înainte de a ieşi din nou în evidenţă. Pare că trebuie să-ţi clarifici unele lucruri în plan emoţional. Ai unele temeri cu privire la modul în care evoluează lucrurile între tine şi cel drag şi ar fi indicat să te concentrezi asupra lor astăzi. Propune-i să discutaţi deschis.

HOROSCOP 8 august 2019: Zodia Taur

Marele Trigon pe semne de Apă interconectează casele comunicării şi ale interacţiunii cu celălalt în horoscopul tău general, semn că se formează un climat astral propice pentru a lega relaţii de mare perspectivă, indiferent dacă sunt de natură profesională sau personală. Tot acum, ai oportunitatea de a cultiva şi mai mult parteneriate, prietenii şi relaţia de cuplu, iar dacă ai pus ochii pe cineva, azi ar fi cel mai indicat să îl/o abordezi. Situaţia se schimbă însă atunci când apar probleme de ordin casnic sau familial. Tu şi partenerul nu reuşiţi să vă decideţi nicicum care ar fi strategia potrivită.

HOROSCOP 8 august 2019: Zodia Gemeni

Aspectele formate astăzi prevestesc oportunităţi însemnate în plan profesional şi financiar. Ai ocazia să te afirmi şi să-ţi demonstrezi aptitudinile, iar recompensele financiare pentru efortul depus nu întârzie să apară. Pentru ca toate acestea să se desfăşoare conform planului, trebuie să ai grijă cum gestionezi unele situaţii complicate care pot apărea la locul de muncă. S-ar putea să se contureze unele tensiuni între tine şi colegii de serviciu, generate cel mai probabil de unele modificări survenite în agenda de activităţi curente. În loc să pierzi vremea căutând vinovatul, preia iniţiativa descoperirii unei soluţii. Apoi înfruntă-l pe cel care a greşit.

HOROSCOP 8 august 2019: Zodia Rac

Marele Trigon pe semne de Apă activează toate casele din horoscopul tău general răspunzătoare de o stare de spirit bună, fapt pentru care, pe tot parcursul acestei zile, te bucuri de un tonus mental şi fizic la înălţime. Este vizibil pentru toţi faptul că te simţi bine în pielea ta şi molipseşti pe toată lumea cu buna ta dispoziţie. Probelemele apar atunci când acest entuziasm îţi afectează obiceiurile de consum. Cu alte cuvinte, s-ar putea să cheltuieşti mai mult decât ţi-ai propus pe lucruri de care nu aveai cu adevărat nevoie în acest moment. Ai grijă aşadar câţi bani strici.

HOROSCOP 8 august 2019: Zodia Leu

În cazul tău, aceeaşi configuraţi astrală nu vine cu veşti prea bună. De fapt, ele nu sunt rele, dar felul în care te influenţează s-ar putea să nu-ţi convină prea tare. Mai exact, s-ar putea să te facă mai sensibil(ă) decât de obicei, riscând să iei personal lucruri mărunte, pe care altfel le-ai fi ignorat. Vorbele spuse la mânie de membrii familiei s-ar putea să te deranjeze astăzi mai mult decât de obicei. Ba mai mult, există riscul chiar să faci o scenă de proporţii din această cauză şi să porneşti un tir de reproşuri îndelung adunate la adresa lor.

Citeste si: HOROSCOP 8 august! Eveniment astral MAJOR: 6 lucruri importante de care sa tii cont PENTRU BINELE TAU

Citeste si: Raju si Jador, la un pas de bataie! "Cine esti tu sa imi bagi vorbe in gura?" Afla ce anume a declansat scandalul dintre cei doi concurenti si pana unde s-a ajuns, MAINE, intr-o noua editie "Puterea dragostei", de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Jador, acuzat ca a sarutat-o pe Ella desi sustine ca nu are sentimente pentru ea! Iata ce lucruri nestiute au iesit la iveala despre cei doi!

 

Citește și:

Catalin Cazacu vine cu bani si distractie pentru pasageri isteti si glumeti, in aceasta seara, intr-o noua editie "Cash Taxi", de la ora 23:00, la Kanal D!

Eugen Teodorovici, desființat: "Este un Garcea al finanțelor"

Zacusca de vinete. Cea mai buna reteta ca sa pui in camara un deliciu fabulos

Horoscop, luni, 21 septembrie 2020! Zodia care primeste ajutorul ajutor DIVIN la inceput de saptamana

Horoscop, duminica, 20 septembrie 2020. Astrele pun la incercare mai multe zodii


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies