Un tânăr s-a spânzurat de grinda casei. Bunicul acestuia l-a găsit fără viață

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 05 nov 2023, 01:50

Un tânăr s-a spânzurat de grinda casei

Sursa: PixaBay

Bunicul acestuia i-a descoperit trupul neînsuflețit al băiatului de 19 ani.

Un tânăr de 19 ani a fost găsit spânzurat de grinda casei sale din județul Neamț.

Citește și: Zeci de persoane au rămas blocate la Cabana Capra din Făgăraș, în urma unei avalanșe. Cum a avut loc incidentul

Un adolescent s-a sinucis de grinda casei sale

Un adolescent de 19 ani a fost găsit duminică, de bunicul său, spânzurat de grinda casei sale.

Trupul neînsuflețit al băiatului a fost găsit în jurul orei 08:00, atunci când bunicul acestuia, în vârstă de 73 de ani, a apelat 112 pentru a chema ajutoare.

Când acestea au ajuns la locul faptului, echipajele l-au declarat decedat pe tânărul de 19 ani.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„La data de 5 februarie a.c, în jurul orei 08:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați, de către un bărbat de 73 de ani, din Podoleni, cu privire la faptul că l-a găsit pe nepotul său decedat. Tânărul în cauză, în vârstă de 19 ani, din Podoleni, ar fi fost găsit spânzurat de o grindă a imobilului în care locuia”,  a declarat subinspectorul Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Citește și: Emilia Ghinescu și partenerul ei de viață, pregătiți să meargă la altar, după 13 ani de relație. Când va avea loc marele eveniment: ”Prin toamnă”

Pe corpul adolescentului nu s-au găsit urme vizibile de violențe

După ulterioare investigații, specialiștii nu au identificat urme vizibile de violență pe corpul neînsuflețit al băiatului de 19 ani. Corpul adolescentului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, asta pentru a se realiza necropsia, dar și pentru a stabili care a fost mai exact cauza decesului.

Polițiștii vor continua cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Citește și: Calendar Ortodox 6 februarie 2023: Ce sărbătoare este luni? Rugăciune pentru tămăduirea neputinţele sufleteşti şi trupeşti

Surse: observatornews.ro, newsallert.ro 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!