Un primar a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac. Acesta se afla la al patrulea mandat al carierei sale

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 06 feb 2023, 08:05

Un primar a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac

Sursa: Facebook Daniel Filon

Primarul comunei Albești, Gheorghe Moldovan, a decedat în urma unui accident ce a avut loc în stațiunea Neptun.

Primarul comunei Albești, Gheorghe Moldovan a intrat cu bolidul său într-un copac, accident ce i-a

pus capăt zilelor.

Citește și: Un bărbat a murit în ultima lui zi de muncă. Colegii acestuia l-au văzut cum a căzut pe masă, fără a mai putea face ceva

Primarul PNL din Albești a murit astăzi

Gheorghe Moldovan a fost unul dintre cei mai longevivi primari liberali, însă astăzi, acesta a decedat în urma unui accident de mașină.

Acesta era la volanul mașinii sale, un Porsche Cayenne, la intrarea în stațiunea Neptun, atunci când a intrat violent într-un copac, impact ce i-a cauzat moartea.

„Sunt șocat, sunt distrus. A fost un om plin de viață, un coechipier. Mă aflu acum în drum spre Mangalia, să vedem cu ce putem ajuta. Condoleanțe familiei! Este o pierdere pentru toți cei care l-au cunoscut”, a declarat Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Citește și: Cea mai mare temere a lui Theo Rose de când a rămas însărcinată: „E greu de trăit, nu e ușor să fii femeie gravidă”. Artista a dezvăluit totul

Citește și: Deea Maxer a luat ambii copii la ea acasă! Imagini emoționante, după divorț

Gheorghe Moldovan se afla la al patrulea mandat

Primarul ce a decedat în urma unui accident de mașină, în care autoturismul a părăsit carosabilul, intrând astfel într-un copac, era Gheorghe Moldovan, în vârstă de 67 de ani.

Acesta era primar încă din anul 2008, fiind la al patrulea mandat al carierei sale, asta până când viața lui a luat sfârșit în urma accidentului. Toate atribuțiile pe care primarul comunei Albești le avea vor fi preluate de viceprimarul Cristian Vlad.

,,Cu profund regret și cu o imensă durere în suflet, vă aducem la cunoștință trecerea în neființă a celui care până astăzi a fost primarul Comunei Albești, domnul inginer Gheorghe Moldovan.

Momente dramatice pentru celebrul actor Orhan Aydın! Fiica lui și-a pierdut viața sub dărâmături, în urma cumplitelor cutremure din Turcia! „Durerea și întristarea mea sunt de nedescris”

Dumnezeu să îl odihnească în pace și să îl așeze în rândul celor drepți !”, este mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a comunei.

Citește și: Momente cumplite pentru Bogdan Vlădău în Peru! Artistul a fost mușcat de un scorpion: ,,Localnicii de acolo i-au taiat coada cu o sabie și l-au pus pe locul unde m-a muscat”

Sursa: Facebook Daniel Filonromaniatv.net

 


Cristina este devastată după ce l-a văzut pe Radu alături de Emma! „Mi-e greu! Foarte greu să-l văd așa cum e acum!” Marinel și Ionuț s-au oferit să îi șteargă lacrimile Cristinei! „Plângi după fraier, când prințul ei aici!”