Un nou conflict între Cristian Comănici și Alexandra: "De când mă ameninți tu pe mine?" Urmărește Puterea dragostei miercuri, 16 decembrie, de la 11:00 și 17:00

,
Alexandra Carare
Alexandra Carare

Un nou conflict izbucnește între Alexandra Cărare și Cristian Comănici.

"De unde și până unde mă ameninți tu pe mine? De când mă ameninți tu pe mine?", îi spune Alexandra Cărare lui Cristian Comănici.

"De acum", îi răspunde el.

Alexandra Cărare și Cristian Comănici au o relație complicată. Au fost și prieteni, atunci când Cristian Comănici și Paul au mers în camera roșie cu Alexandra pentru a o consola pe aceasta, lucru care l-a enervat pe Nicos, dar au fost și adversari de mai multe ori, contrându-se serios.

La un moment dat, Alexandra Cărare a dat de înțeles că l-ar plăcea pe Cristian Comănici. Atunci când a dezvăluit că e îndrăgostită de George, Alexandra a dat de înțeles că îl place și pe Comănici.

Cristian Comanici
Cristian Comanici

"Indragostita sunt de un singur baiat. Imi place de altul. La unul imi place zambetul lui, pentru ca are un zambet de copil nevinovat, si imi place cum ma priveste in ochi. Cand ma priveste simt ca vrea sa intre prin mine, sa imi citeasca gandurile. Asta imi place la el. Daca simte cineva ca m-a privit in ochi si a vrut sa treaca prin mine, sa spuna", a spus Alexandra, dând de înțeles că cel pe care îl place este Cristian Comănici.

Citeste si: Bomba! Jador a cerut in casatorie o semifinalista "Bravo, ai stil! Celebrities" Incredibil ce conditie i-a pus s-o ia de nevasta

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 15 decembrie–A doua parte- VIDEO. Alexandra își iese din minți: "Dacă reușesc să bat pe cineva..."

Samuel Fritz SCAPĂ DIN NOU: Argumentele cu care Prefectura Timiș a RESPINS cererea de anulare a mandatului său de primar

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Bomba! Jador a cerut in casatorie o semifinalista "Bravo, ai stil! Celebrities" Incredibil ce conditie i-a pus s-o ia de nevasta

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 15 decembrie– Prima parte- VIDEO. Tensiunile se amplifică în casa iubirii!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies