Cristian Comănici, discuție fabuloasă cu Alexandra! Ce întrebare "încuietoare" i-a pus! Râzi cu lacrimi

,
Alexandra Cărare și Cristian Comănici
Alexandra Cărare și Cristian Comănici[Sursa foto: captura video Kanal D]

Cristian Comănici, fratele Biancăi, a avut o discuție fabuloasă cu Alexandra Cărare.


In articol:

Inspirat de faptul că Alexandra a pronunțat cuvântul "personalitate", Cristian Comănici i-a pus o întrebare banală, dar, se pare, încuietoare acesteia.

"Ai spus personalitate. Dă-ne și nouă exemplu de o personalitate", i-a spus Cristian Alexandrei.

"Din casă?", a replicat ea, spre amuzamentul tuturor. "Personalitate, cineva care știe să gândească cu capul lui", a mai spus Alexandra Cărare.

"În casă nu e nicio personalitate. Noi suntem oameni simpli. Personalitate e cineva care a dobândit ceva, care a studiat, probabil prin școli", a spus Cristian Comănici.

"Ion Luca Caragiale", a răspuns cineva, fiind felicitat de Cristian Comănici. "Jean de la Craiova", a glumit cineva.

Alexandra Cărare și Cristian Comănici
Cristian Comănici s-a distrat pe seama Alexandrei Cărare[Sursa foto: captura video Kanal D]

Cristian Comănici și Alexandra, relație complicată

Cristian Comănici și Alexandra Cărare au și au avut o relație complicată. Ea lăsa să se înțeleagă că îl place pe Cristian Comănici atunci când a anunțat, de altfel, că e îndrăgostită de George.

"Îndrăgostita sunt de un singur băiat. Îmi place de altul. La unul îmi place zâmbetul lui, pentru că are un zâmbet de copil nevinovat, și îmi place cum mă privește în ochi. Când mă privește simt că vrea să intre prin mine, să îmi citească gândurile. Asta îmi place la el. Dacă simte cineva că m-a privit în ochi și a vrut să treacă prin mine, să spună", a zis, mai demult, Alexandra în emisiune, dând de înțeles că băiatul pe care îl plăcea este Cristian Comănici.

De atunci s-au tot ciondănit, însă au avut și un moment în care au demonstrat că sunt prieteni, atunci când Alexandra s-a certat foarte tare cu Nicos, iar Cristian și Paul au fost în camera roșie cu ea să o consoleze.

Nicos s-a supărat atunci foarte tare pe Cristian Comănici și Paul. Între timp atât Nicos, cât și Paul au părăsit emisiunea. Cristian Comănici a fost plecat din show o perioadă, dar s-a întors recent.

"Nu ne face pe noi de boală Alexandra de două luni în emisiune, lumea îi ia apărarea că, vezi Doamne, e mamă și ea n-are o poză cu fii-sa pe net, un vlog ceva. Și voi (n.r.: Cristian și Paul) vă duceți sus și vă pupați cu ea! Ați făcut o prostie mare față de mine", le spunea Nicos lui Cristian Comănici și lui Paul.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bianca Comanici si Jador, impreuna! A marturisit TOT:"Ii fac si ciorba!"

Transparency International, raport DEVASTATOR pentru România: colcăie corupția, în plină pandemie

Oana Zăvoranu l-a făcut de râs pe celebrul Cove de la Pro Tv în întreaga țară! Ce făcea acesta în pat. Querida nu mai are limite

Cristina Mihaela a facut ANUNTUL! Moderatoarea show-lui "Puterea dragostei", surprinsa cu un imens inel cu diamante

Se întoarce la Puterea Dragostei? Fostul concurent deja se află în Turcia

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies