Un nou concurent se va alatura Faimosilor de la “Exatlon”. Aflati, in aceasta seara, despre cine este vorba!

Echipa Faimosilor de la “Exatlon” a castigat detasat aseara in fata Razboinicilor, in jocul pentru vila, cu scorul de 10 la 4, astfel ca acestia si-au pastrat locul in casa, in timp ce adversarii s-au reintors la baraca.

S-au consumat momente dramatice pe terenul din Republica Dominicana, in unul dintre cele mai importante meciuri de la “Exatlon”. In timp ce Faimosii isi strigau victoria si se bucurau de premiul pus in joc, in tabara Razboinicilor linistea s-a asezat, membrii echipei analizandu-si in acest timp greselile pe care le-au facut pe traseu. 

In aceasta seara, in noul episod “Exatlon”, difuzat la 19:45, celor opt membrii ai echipei Faimosilor li se pregateste o supriza de proportii; acestora li se va alatura un nou concurent puternic, cu forte proaspete, care va fi primit in ropote de aplauze de catre concurenti.  

Se pare ca strategia facuta de Faimosi, aceea de a-i tine la baraca pe adversari cat mai mult timp, da roade, avand in vedere conflictele care i-au destabilizat in ultima vreme pe Razboinici. Tot in aceasta seara, Cosmin Cernat anunta si care este premiul pentru care cele doua echipe se vor duela: panoul cu bani. 

Cine este noul concurent care se va alatura Faimosilor si cum va fi acesta primit de catre membrii echipei veti putea afla urmarind editia din aceasta seara, incepand cu ora 19:45, numai la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate