Diana Belbiță a plecat definitiv din România! Unde s-a stabilit fosta Faimoasă: "Intenționez să-mi clădesc un viitor aici"

Diana Belbiță a părăsit definitiv România. Fosta Faimoasă a ales o țară unde luptele UFC sunt la alt nivel și spune că, de acum, va veni în țară numai în vacanță.

Diana Belbiță s-a mutat în Canada și va reprezenta această țară în luptele UFC. Diana Belbiță și-a schimbat și fotografia de copertă de la contul de Facebook, pe fundal apărând steagul Canadei.

"Felicitări Diana și mult succes!!🙏🙏🙏❤", "Felicitari!! Esti cea mai tare Diana! Succes in continuare! 😍" și "Bravo Diana, ești cea mai tare. Felicitări și mult succes iți doresc. O seară plăcută să ai Diana" sunt doar câteva dintre comentariile primite de Diana Belbiță.

"În primul rând, e cu totul și cu totul alt nivel aici. În plus, aici am fost acceptată foarte bine. În România, ca fată, toți se uită un pic ciudat la mine. Aici nu s-a întâmplat așa ceva. Socializăm altfel și toată lumea e egală, toți ne simțim la același nivel. Aș putea compara Canada cu un oraș în care am stat: Oradea. De ce? Pentru că e liniște, lumea e liniștită.

În București am stat jumătate de an și eram stresată de agitația și aglomerația care era peste tot, aici pot spune că mă bucur de liniște. Și altceva, aici fiecare face ce vrea, nu există prejudecăți. Nu contează cum te îmbraci sau dacă ieși ciufulită de la antrenament, că m-am săturat să se uite toată lumea la mine dacă uit să mă pieptăn după un antrenament.

Deși inițial am crezut că o să vin doar pentru o scurtă perioadă de timp, am decis să rămân aici. În România voi veni doar în vizită, cel puțin cât timp părinții mei vor fi în țară, pentru că intenționez să-mi clădesc un viitor aici și să-i aduc și pe ei", a declarat Diana Belbiță pentru ProSport.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate